zondag 28 januari 2018

Groothandel houten kistjes

Groothandel houten kistjes

Ruim assortiment houten kistjes. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Op zoek naar groothandel houten?


Groothandel houten kistjes

Telefoonnummer, adres en meer! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Houten dienbladen of kisten nodig? Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in blank houten gebruiksartikelen!


Door hun vorm met grote oppervlakken kunnen wij op elke zijde van een houten kistje graveren, en dat over nagenoeg het gehele oppervlak. Het graveren van houten kistjes doen wij met behulp van een laser. Naamborden, schatkisten, sieraden- en opbergdozen, appelkisten, vogelhuizen, kapstokken, kleerhangers, snijplanken, servetringen, kandelaars en nog. Ook kunt u kiezen uit plastic, papier en metalen groothandel houten kistjes.


Stevige houten kist met deksel. De kist heeft handvat uitsparingen in de zijkant en de deksel. Vind de beste selectie groothandel houten kistjes fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit groothandel houten kistjes voor de dutch luidspreker.


Inmiddels hebben we alweer meer dan jaar ervaring in het produceren en leveren van houten wijnkisten. Een wijnkist kopen doet u niet dagelijks en dus weten wij als geen ander dat de leveringsbetrouwbaarheid tijdens het hoogseizoen essentieel voor u is. Een brede verscheidenheid aan houten doosjes groothandel -opties zijn voor u beschikbaar, zoals hout, plastic en papier. Geef je klanten en relaties dit jaar een origineel biergeschenk cadeau met dit stoere houten kistje voorzien van je.


Kast van kistjes met verlichting 10. Kistjes doosjes bakjes goedkoop groothandel houten kist met ouderwets beslag speelgoed kopen kopen bij speelgoed-voordeel. Wij werken met staffels dus neem gerust contact met ons op als u een grote oplage wilt bestellen. Ze zijn allemaal uniek, want hout is een organisch materiaal. Omdat de kistjes nog niet zijn behandeld kan u ze voor diverse doeleinden gebruiken.


Onze mandjes worden veelvuldig gebruikt voor het verpakken van streekproducten, kerst- of relatiegeschenken. We hebben een groot gamma aan houten kistjes en doosjes. De kistjes zijn allemaal van onbehandeld hout, zodanig dat ze gemakkelijk bewerkt kunnen worden. Ze zijn uiterst geschikt om te beschilderen, te beplakken, voor pyrografie en nog onnoemlijk meer toepassingen.


Groothandel houten kistjes

Er is volop keuze en voor elk wat wils. Trefwoorden: speelgoe kist, speelgoedkisten, schatkisten, opbergkisten, bestellen, online, kopen. Ook kunnen wij de binnenzijde van de houten kisten voorzien van schokabsorberend materiaal in div uitvoeringen en diktes, afhankelijk van het te verpakken product. De houten kisten zijn uitstekend geschikt voor transport of opslag. Speelgoed- groothandel Legler biedt een omvangrijk assortiment aan houten speelgoe decor- en cadeauartikelen.


Laat u nu als dealer registreren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts