woensdag 31 januari 2018

Houten roedes

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken raamdecoratie. Raamdecoratie goedkoop online. Ruim aanbod raamdecoratie. Altijd de beste deal voor jou.


De natuurlijke uitstraling van houten gordijnroedes geeft een pure sfeer aan uw interieur.

De Roedeshop heeft natuurlijk alleen maar FSC-gecertificeerde roedes in haar assortiment. Houten roedes die precies de uitstraling hebben die past bij uw inrichting: zowel modern en klassiek als tijdloos, opvallend of juist bescheiden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Houten gordijnroedes geschikt voor alle gordijnen.


Mooi kleuren bij linnen gordijnen: Soft San Truffle Grey, Pale Marble, Warm Clay natuurlijk de 28mm roede Zwart. Stel je houten roede ZELF samen met of zonder gordijnringen. Voor elke individuele kamer vindt u bij de Roedeshop wel iets van uw smaak.


Koop en verkoop houten gordijn roedes eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. In plaats van een enkele glasroede op het raam, is het ook mogelijk om te kiezen voor een dubbele glasroede van hout of aluminium. Zowel bij enkel of dubbel glas is het mogelijk om te kiezen voor een dubbele glasroede.


Tegenwoordig maakt men vaker gebruik van dubbel glas dan van de enkele variant. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Gordijnrails kopen bij Praxis. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn.


Antiek Zwart en Antiek IJzer zijn de favoriete kleuren uit deze roede -serie. Voor de roedes in Messing en roedes in de kleur Brons is een eigen pagina beschikbaar. Makkelijk de juiste gordijnroe kiezen bij de gordijnen. Mét of zonder gordijnringen te bestellen. Kwantum, daar woon je beter van!


Houten roeden zijn aan de voor- en achterkant voor een betere stroomlijn afgeschuin hetgeen winsing wordt genoemd. Zijn ze alleen aan de voorkant afgeschuind dan wordt dit ook wel baljoening of biljoening genoemd. Vergelijk hier alle aanbiedingen.


Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Het gordijn hang je met behulp van ringen of lussen aan de roede.

Je nieuwe houten gordijnroede Hout Wit 35mm stel je zelf samen: bij de losse roede kies je steunen of wandrozetten, een mooie eindknop, en ringen. Of je bestelt je houten roede als complete set, wel zo makkelijk! Een andere manier van ophangen is met een ronde houten roede die eveneens door de tunnel aan de bovenzijde geschoven wordt. De houten roede kan eenvoudig met haakjes opgehangen worden, deze worden standaard met muurpluggen meegeleverd. De kruisverbindingen worden met vochtbestendige lijm gemonteerd tot een raamwerk (indien gewenst leveren wij de roeden ook ongemonteerd).


Wij kunnen de raamwerken naar wens behandelen met een grondlaag en eventueel met een voorlaklaag en voorzien van foamtape 3-4mm dik. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts