donderdag 11 januari 2018

Franse tuinen

Franse tuinen

Van tuinhout tot sierbestrating! Ruime keuze tuinartikelen online. Kenmerkend om zijn symmetrie en de vele soorten heggen, met name buxus. Franse rozen, een watertuin en een witte tuin.


Een tuinstijl die veel onderhoud vergt om deze strakke lijnen te behouden. Mooie tuinen en parken in Frankrijk - Net als het Verenigd Koninkrijk beschikt ook Frankrijk over schitterende historische domeinen en prachtige tuinen en parken. Bij grotere tuinen kunnen verschillende tuindelen elkaars spiegelbeeld vormen.


Hier bevindt zich de Rococo vijver, met onder de bomen een halfronde natuurstenen bank. Alles is hier symmetrisch van vorm. De speelse lijnen, geaccentueerd door in figuren geschoren Buxus-spiralen, geven een Rococo impressie. Wel worden er vaak niet teveel soorten en kleuren gebruikt, om de tuin rustig te houden.


Franse tuinen

Deze tuin is laag in onderhoud en kan toe met een voorjaarssnoei en begeleidingssnoei van de klimplanten. Wil je ook een stukje Frankrijk in je eigen tuin aanleggen? Neem contact op met Hendriks Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek. In plaats van grindpaden hebben we gekozen voor grindvlakken.


Een goed onderhouden tuin met specifiek gekozen bloemen en andere planten is mooi om te zien. Moderne tuinen , rozentuinen, stadstuinen, siertuinen, … Allemaal verschillende soorten tuinen , maar vaak wordt het aspect “tuinverlichting” vergeten. Nochtans is de tuinverlichting een manier om enkele delen van de tuin te accentueren. Met onze tuinreizen naar Frankrijk bezoeken we de mooiste tuinen van dit veelzijdige land. Van statige vormsnoei tot en met een losse manier van tuinieren.


Franse tuinen

Belangrijk waren onder meer Honselaarsdijk, het Huis ten Bosch en het Loo. De tuinen , de inrichting en veel planten hadden een grote religieuze of symbolische betekenis. Voortdurend zochten de monniken naar nieuwe geneeskrachtige kruiden en groentesoorten. Aan de houten brug naar de Waterburcht ligt de tuin van de landcommandeur.


In de verte zie je, links van de Waterburcht, het andere gedeelte liggen, de oranjerietuin. Wij leggen je uit hoe je van je eigen tuin een formele tuin maakt. Bekijk meer ideeën over Tuin , Tuin ideeën en Buitentuinen. Dankzij wuivend siergras, bloeiende planten in pasteltinten én een met druif overgroeid terras mét buitenhaard.


Vind de beste selectie franse tuinen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit franse tuinen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Voor de aanleg van de tuin maken wij gebruik van hoogwaardige tuinproducten van gerenommeerde leveranciers. Maatwerk- en niet alledaagse producten maken de tuin sfeervol. Bijvoorbeeld door het maken van een maatwerk tuinhaard of buitenkeuken.


Elementen als een pergola, of Trompe-l’œil, geven visueel hoogte of diepte in de tuin. De Loire is de levensader van Frankrijk, het symbool van de eenheid van het land. Het lieflijke landschap, waardoor de rivier zich in sierlijke bochten een weg baant, is adembenemend.


Franse tuinen

Welkom bij Frans de Bruyn. Waar begint u bij de aanleg van een nieuwe tuin ? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: bij Frans de Bruyn in Lexmond. Voorbeelden tuin 5: Voortuin met veel groen. Er moet wat in te beleven zijn!


Voor een kind is een tuin een enorme ruimte waar ze van alles in kunnen ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts