maandag 15 januari 2018

Matte betonverf

Betonverf laagste tegen de Prijs? Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Verkrijgbaar in alle kleuren. Als je het beton verft is het een stuk makkelijker schoon te houden.


Is je betonnen vloer toe aan een opknapbeurt?

Vul de scheuren en gaten met vulmiddel, schilder eroverheen met betonfverf, en je vloer is weer als nieuw. Deze stoot-, kras- en slijtvaste betonverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Daarom zeer geschikt voor het verven van trappen.


Deze matte betonverf is in transparant of in een dekkende coating in nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar. Verbruik: tot m² per kg. Voor betonverf buiten kun je gebruik maken van 1-component betonverf , terwijl je binnen de keuze hebt uit 1-component of 2-componenten. Die laatste is goed geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik.


Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een.

Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Bekijk nu ons aanbod coatings. Geschikt voor beton, steen, hout en bitumen, zowel binnen als buiten. Alleen in de winkel te koop.


GAMMA betonverf mat grijs L (5) 46. Rust-Oleum spuitlak steeneffect mat zwart graniet 4ml. Mat , elastische coating die dekkend of transparant afwerkt. Niet vergelen weerbestendig. Goed verwerkbaar, NMP vrij en reukloos.


Deze verf is stoot-, kras- en slijtvast en voor zowel binnen als buitentoepassingen geschikt. Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst! Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt.


Voor 21:uur bestel morgen in huis! Het is daarom aan te raden om je betonnen muur of vloer te verven met een speciale betonverf. Deze verf zorgt ervoor dat de robuuste uitstraling van beton behouden blijft, maar dat je vloer of muur toch goed beschermd is. Slijtvaste matte betonverf van GAMMA. Deze betonverf is zowel binnen als buiten te gebruiken.


Ruwol betonverf is naast beton aan te brengen op steen, zandcement, anhydriet en zelfs hout.

De verf is watergedragen, dus reukarm en sneldrogend. Sikkens Wapex 6Mat is een watergedragen, matte , twee-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Wapex 6wordt toegepast voor de duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Matvernis wordt gebruikt om de betonlook verf goed reinigbaar te maken.


Enige verkleuring kan optreden. Tevens is deze matvernis geschikt om allerlei voorwerpen die een matte beschermlaag nodig hebben te vernissen. Scanofloor ClearCoat is een watergedragen blanke componenten slijtvaste polyurethaan betonverf in zijdeglans voor binnen en buiten. Chemisch resistent en vloeistofdicht.


Bijvoorbeeld uw balkon, terras, berging of garage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts