donderdag 25 januari 2018

Oud hollands tegeltje

Ruim 3soorten vloertegels online. Grootste aanbo laagste prijs. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


Oud Hollands tegeltje bedrukken met een tekst of logo voor maar 50.

Klik op personaliseren om aan. Bekijk ons online assortiment! In het assortiment betonbestrating van Bestratingsweb. Schellevis een geheel eigen plek in! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Welkom op de website van Antieke Tegels De Duif. Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Handig voor degenen die een passend cadeau voor familie en relaties zoeken, voor de verzamelaar en de eigenaren van een historisch pand die hun bezit weer de oude uitstraling willen geven.


Geïnspireerd door de natuur, geven de speciaal geselecteerde grondstoffen en fabricageprocessen de tegels hun specifieke kleur en karakter.

De actuele levertijd is: tot weken. Bestel hier een voordelige Tegel bij Megadump. Topkwaliteit tegels tegen betaalbare prijzen en eenvoudig online te bestellen.


Vier het leven en uw prachtige leeftijd met deze oud - Hollandse kaart! Gebruikt door zowel tuinarchitecten als woningarchitecten en geroemd om de robuuste maar toch strakke uitstraling. De tekst is eenvoudig aan te passen op de site, zodat je er met gemak een persoonlijke kaart van kunt maken. Mooi met een parelmoeren of blauwe envelop.


De oorsprong van deze tegels ligt in het Nabije Oosten. Witjes, Oud hollandse Tegels Delfter fliesen Delft Alt Alte Antik fliesen Fliese niederländisch Carreaux de delft Carreaux delft carreau carrelage ancien carrelages pavages A Serie: Oudolf Jr. Fraai toepasbaar in moderne, maar ook in klassieke tuinen. Hij past zich aan, aan de sfeer die u creëert. Deze tegel is ook beschikbaar in een variant van 5cm dik.


Zo is de tegel flexibel inzetbaar en past hij goed thuis in iedere tuin. De tegels van 80cm en groter zijn gewapend. Een prachtige tegel met karakter, dit vindt u ook duidelijk terug in het kleurenpalet, de vorm en de duurzaamheid van de tegels. Al jaar tijdloos, kwalitatief hoogwaardig en geïnspireerd door de natuur met de karakteristieke luchtbelletjes. De speciaal geselecteerde grondstoffen en fabricageprocessen geven de tegels hun specifieke kleur en karakter.


Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Hollanders staan bekend om hun nuchterheid en gezelligheid.

Op sommige tegels uit ons assortiment is dit verbeeld door typisch Hollandse taferelen. Al deze producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze vormen de neutrale basis voor verschillende tuinsferen en het zijn vooral de beplanting, tuinmeubelen en accessoires die de unieke stijl van jouw tuin bepalen.


De oud hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling. U kunt ons volledige assortiment bekijken op onze website Onlinebestrating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts