donderdag 25 januari 2018

Colportagesticker

Zoek naar ik koop niet aan de deur sticker op de nieuwe KensaQ. Met de stickers van ‘ colportage-sticker ’ is dit verleden tijd! Populaire NEE GEEN COLPORTAGE sticker nu ook gezeefdrukt achter mm glashelder acrylaat verkrijgbaar. Dit is de ultieme sticker om de opdringerige met vlotte babbel uitgeruste verkopers met hun vingers van je bel af te houden.


In bijna alle gevallen zit je niet op deze manier van verkoop aan je deur te wachten. Geen colportage sticker bestellen bij Stickermaster. Het is één van de grootste ergernissen van Nederland.


Folders, cataloges en andere huis aan huis bladen worden zonder pardon door de brievenbus geschoven. Collectanten, verkopers en geloofsovertuigers staan altijd rond etenstijd voor u deur en willen alleen maar uw geld. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online! Goede kwaliteit, weerbestendig en veilig betalen met iDeal. Denk hierbij aan verkooppraatjes voor energiemaatschappijen of telefoonverkopers.


Om deze personen te weren hebben wij ook een aantal geen verkoop aan de deur stickers in het assortiment. Wilt u bijvoorbeeld geen collectes meer aan de deur, dan plakt u de colportage sticker onder uw deurbel. GRATIS: Nee, geen collectes, verkopers of geloofsovertuigers sticker. Originele, goedkoopste Nee Sticker geen verkopers, collectes, geloofsovertuigers. Prijzen inclusief verzending.


Binnen werkdag geleverd na betaling. Colportage is, in de traditionele zin, het van deur tot deur gaan met de bedoeling artikelen of diensten aan de bewoner(s) te verkopen. Dit Franse woord ontstond uit. Find ik koop niet aan de deur sticker vandaag! Originele Geen Verkoop Deur Stickers tegen colportage, collectanten en andere ongewenste aanbellers.


Al vanaf €jarenlang effectief tegen verkopers. Ben je het ook zo zat dat er steeds wordt aangebeld en er weer collectes, verkopers of geloofsovertuigers voor de deur staan? Met een géén colportage sticker kun je dit voorkomen! Deze verkoopmethode is krachtens de Colportagewet aan strenge regels gebonden.


Heeft u ook zo’n last van opdringerige deur aan deur verkopers? Met gratis nee sticker tegen verkopers, collectes en geloofsovertuigers. Nee Nee Sticker tegen reclame. Je kan met een geen collectes, verkopers of geloofsovertuigers nee sticker aangeven dat je deze. Ook particuliere verkoop in de webshop van Dutch Web Plaza.


Promessa-Design is de merknaam voor de aluminium, RVS en acrylaat producten. Colporteurs Negeren Anti- Colportage Sticker Wat kan men doen, en wat is de consequentie, als gas en stroom colporteurs ondanks Geen. Met deze sticker geef je duidelijk aan de je absoluut niet zit te wachten op een verkoper of johova getuige en dat je ook geen zin hebt in de zoveelste collectant. Met duidelijke rode letters valt deze colportage sticker meteen op.


Verschillende uitvoeringen. Plak de colportage-sticker in de buurt van de deurbel, en niet bij bijvoorbeeld de brievenbus. Op deze manier kunnen verkopers de sticker niet over het hoofd zien (Dit schrijf ik als ex deur-aan-deur verkoper). Plak de sticker op een schone ondergrond zodat deze het langst meegaat.


Kies uit het totaal assortiment stickers. Van vinyl stickers tot textielstickers. Laat unieke stickers maken bij Stickerkoning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts