vrijdag 12 januari 2018

Antislip lak

Antislip lak

De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.


Glitsa Trappenlak Anti-Slip is versterkt met Polyurethaan, waardoor het slijt - en krasvast is. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor alle zachthouten en hardhouten trappen, welke intensief gebruikt worden. Geschikt voor een anti-slip afwerking voor zacht - en hardhouten trappen.


Glitsa trappenlak antislip 750ml is versterkt met polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. De lak wordt in online reviews geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en ruime verkrijgbaarheid in bouwmarkten. Onze ervaring is dat deze lak iets minder slijtvast is als de eerste en tweede keuze in deze lijst en daarnaast is deze niet te koop met een antislip toevoeging.


Antislip lak

Trappenlak eXtra, een watergedragen lak ontwikkeld voor binnen toepassing op trappen. Heb me net laten adviseren bij de bouwmarkt. Ik heb antislip trappenlak gekocht met de wetenschap dat ik misschien later nog van die strips moet plakken.


Volgens de bouwmarktmevrouw is de lak alleen voldoende maar ik neem jullie ervaringen erg serieus. Veiligheid is belangrijk dus als strips noodzakelijk zijn dan doe ik dat toch maar wel. Antislip voor de gangboorden van u schip nodig? Wij leveren alle merken voor de laagste prijs.


Antislip lak

Heb nu grondverf (op waterbasis) in huis en anti-slip lak iets met een g en een a aan t einde. Ben nog een kleur aan t bepalen voor de lak (op waterbasis). Begrijp inmiddels dat hoogglans niet echt kan,of ik moet dat van Kees gaan toepassen, maar dat lijkt me iets te grof worden (toch bedankt Kees!).


Is niet erg, iets zijde-achtigers is ook goed. De anti-slip -oplossing voor bedrijven én particulieren. De coating is op vrijwel elke ondergrond toepasbaar, zowel binnen als buiten.


Daarmee is Stroev niet alleen ideaal voor bedrijven en (zorg)instellingen, maar ook gewoon voor bij u thuis. Toepassing: Als slijtvaste antislip aflak op hard- en zacht houten trappen. Overizcht antislip coating badkamer producten - Van antislip tegelspray tot antislip coating douchebak en vloer! Eenvoudig badkamer tegels antislip maken.


Mooie niet opvallende lak met goede antislip ! Ook heb ik over mijn geverfde deuren gelakt, zodat mijn honden geen krassen meer achterlaten op de deur. Je kunt veel lakken met de inhoud van dit blik, want het smeert gemakkelijk uit en droogt supersnel. Maak je trap weer als nieuw.


Voorkom uitglijden en maak je trap weer als nieuw met anti-slip trapverf van Histor. De lak is kras- en slijtvast, wat onmisbaar is op. DD lak antislip poeder is ontwikkeld om oppervlakken anti-slip eigenschappen te geven (surfplanken, vlonders, vloeren, gangboorden enz.). Egaal uitrollen met een structuurroller. Ten eerste, zoals eerder al genoem heeft deze lak een anti-slip werking.


Dit komt doordat er minuscule korreltjes in de lak zitten, waardoor je de lak meer grip heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts