vrijdag 26 januari 2018

Pvb folie

PVB wordt vooral verwerkt tot transparante, klevende. De PVB folie fungeert bovendien als UV-filter en beschermt de waren achter het glas uitstekend tegen verkleuring. Polyvinylbutyral of PVB is een polymeer dat gesynthetiseerd wordt uit polyvinylalcohol.


Een PVB-folie heeft een dikte van millimeter. Het gebruik van één folie wordt afgeraden, daar dit onvoldoende bijdraagt aan de sterkte van het gelami-neerde geheel (één folie is geen folie ).

De meest voorko-mende toepassing is een combinatie van twee floatrui-ten van millime-ter dikte met twee folies. De notatie-wijze daarvan is 44. Vlakglas Recycling Nederland onderzoekt of vervuilde PVB folie afkomstig uit gelaagd glas geschikt gemaakt kan worden voor hergebruik. Het meest zuivere deel van de folie die vrij komt, wordt al door recyclers verwerkt naar toepassingen als de backing van vloerbedekking.


Maar vervuilde PVB folie wordt nog steeds gestort. Vind PVB-folie fabriek in China, PVB-folie fabriek lijst kunt u producten rechtstreeks uit te kopen. De voor de samenstelling van Stratobel Strong gebruikte PVB-folie is honderd maal sterker dan een normale PVB-folie , waardoor het een hogere weerstand biedt.

In bepaalde gevallen hoeft het glas zelfs niet meer te worden gehard. Ook de dikte van het glas kan in sommige gevallen worden beperkt, met als gevolg een dunner en lichter laminaat. STADIP COLOR wordt op dezelfde manier geproducreerd als met standaard PVB-folie (s) gelaagd glas.


Geadviseerd wordt maximaal kleurfolies te combineren. Voor de installatie moet rekening gehouden worden met de totale glasdikte van de gelaagde samenstelling. Over het gebruik van meer folies informeren wij u graag.


Problemen bij gelaagd glas met een PVB-folie. Onze folie wordt gebruikt voor veiligheid en bescherming tegen verbrijzeld glas bij een impact, en voor bescherming tegen gelui hitte en UV-straling. Vind de beste selectie PVB-folie fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit PVB-folie bij Alibaba. De tussenlaag kan ook gemaakt zijn van giethars of brandwerende folie.


Bij een glasbreuk blijft het glas aan de tussenlaag kleven. Hoe meer PVB -folies het glas bevat, hoe sterker het glas is. Bij breuk zorgt de PVB-folie dat de glasfragmenten op hun plaats blijven. En bij de gebruikelijk glasplaatsing in een kader , blijft bij breuk het glas zijn afsluitende functie in de gevel behouden totdat het vervangen wordt. Dit glas is tot keer sterker en tot 1keer stijver dan gelaagd glas met pvb-folie.


Het is het nagenoeg ongevoelig voor delaminatie en meer transparant.

Bekijk hieronder de beelden van de glasparelslingerproef van CURA Sentry. Het kan verbonden worden met anderen systemen in de auto, en het systeem zou ook rijveiligheid bevorderen. Om een akoestische verbetering te realiseren is het niet altijd noodzakelijk hiervoor dubbele beglazing toe te passen. Ook door het aanbrengen van een zwaarder (dikker) enkel of een gelamineerd (met een PVB-folie of een akoestische PVB folie ) uitgevoerd enkelvoudig glaspakket kan een verhoging van de bestaande geluidswering worden gerealiseerd. Dit maken wij zowel in een ongeharde als in een (half)gehard gelaagde variant.


Gelaagd glas wordt autoclaafvrij geproduceerd. Sentryglas folie is tot keer sterker en vele malen stijver als pvb-folie. Polyvinyl butyral (or PVB ) is a resin mostly used for applications that require strong binding, optical clarity, adhesion to many surfaces, toughness and flexibility. It is prepared from polyvinyl alcohol by reaction with butyraldehyde.


The major application is laminated safety glass for automobile windshields. Van oudsher worden pvb folies gebruikt voor het lamineren van glas. Pvb staat voor polyvinylbutyral, een klevende laag die in een autoclaaf onder warmte en druk (vacuüm) tussen het glas wordt aangebracht. Door meerdere ruiten op elkaar te plakken blijft het paneel één geheel.


Glas is sterk maar breekt snel. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten pvb Folie – Duits-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Duitse vertalingen. VB- folie -producten zijn het populairst in North America, Southeast Asiaen Domestic Market. De glasmassa in de ruit is weliswaar bijna gelijk, maar de zachte folies kunnen meer trillingen opnemen en zorgen daarmee voor meer geluidsabsorptie. De folie is niet zichtbaar en zorgt voor inbraakvertragende en geluidsisolerende eigenschappen.


With Vanceva, architects and designers are featuring glass like never before—combining color interlayers to produce more than 10transparent, translucent, or. Deze folie is te leveren in een matte of heldere variant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts