vrijdag 19 januari 2018

Groothandel porselein

Bekijk het assortiment en bestel snel! VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Grote collectie serviessets vind je hier!

Serviessets tegen de laagste prijzen. Welkom bij Cherubijn, groothandel in porselein , cadeau- en keukenartikelen. We leveren uitsluitend aan winkels, instellingen, horeca en dergelijke. Als particulier is het niet mogelijk om bij ons te bestellen, maar wij verwijzen u graag naar een van onze dealers.


Groothandel horecamateriaal, verdeler horecamateriaal, groothandel staub, wholesale staub, groothandel steelite, horecamateriaal, porselein , steengoe bedrukkingen. Vandaag besteld = Morgen in huis! Uw horecagroothandel voor al uw non-food producten.


Hét adres voor al uw bestek, porselein , keukenmateriaal, serveerartikelen en maaltijddistributie.

Vind jouw favoriete horeca merk specialist: Alle merk specialisten beschikken over een eigen website met een team van specialisten die u kunnen voorzien van deskundig advies. Chinees porselein Groothandel. Deze term vindt zijn oorsprong in de naam van de Portugese schepen (Caraques).


Deze schepen vervoerden destijds het porselein naar Europa. Horeca servies kopen bij horeca groothandel J. Hoge kwaliteit borden, bestek en glaswerk voor horeca, zoals hotels, restaurants en catering. Groothandel van serviesgoe bestek, glaswerk, buffet- en kleinmateriaal Holland Hotelware is de landelijk opererende non-food horecagroothandel voor professionals in horeca, catering en instellingen. Rijssen, Aalsmeer, Brazilië en Vietnam. Emro is een groothandel en verkoopt niet aan particulieren.


Soepkom Aitana porselein Ø16x4. Meer info Dinerbord Ø25cm zand. Japans porselein Groothandel. De schepen van de Nederlandse VOC voeren af en aan. Aardewerk potten groothandel.


Doordat er veel artikelen in eigen voorraad beschikbaar zijn, leveren we snel. Keramiek vaas groothandel. Geen boeket is helemaal af zonder een bijpassende keramiek vaas.

Groothandel Wiljan heeft een kleurrijk assortiment met naast aardetinten ook diverse spetterende kleuren. Houdt u van een vintage look uit de jaren zestig met twee kleurbanen? Hiervoor vindt u moeiteloos een matchende bos bloemen. Op deze site treft u slechts een kleine greep uit onze totale collectie. Alle “vanaf prijzen” zijn Pallet prijzen, excl.


Tijdloze mokken en bekers van Massamarkt. Als je op zoek bent naar mokken en bekers, dan zit je goed bij Massamarkt. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat jij op een. Vitreous porselein is nog sterker dan standaard porselein , dit komt doordat er meer kwarts en veldspaat in verwerkt is. Hore C are-food service: flexibel en snel.


Ook is er een extra grondstof toegevoegd aan dit type porselein , namelijk aluminium. Bone China porselein is servies dat niet alleen sterk is, maar ook wat slanker en dunner in vergelijking met normaal porselein. We kunnen nog wel even doorgaan met de lijst van benamingen, maar dit is de meest gezocht benaming en het dekt de lading. Wij hebben knoppen in diverse maten, kleuren en uitvoeringen.


Porseleinen kastknop bordeaux ossenbloedrood. Bordeaux (ossenbloedrood) porseleinen kastknoppen met witte accenten Doorsnee van deze porseleinen knopjes zijn ±cmDit is een eigen selectie en enkel bij ons verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts