donderdag 11 januari 2018

Eetkamerstoel chaplin

Eetkamerstoel chaplin

Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. De grootste collectie eetkamerstoelen.


Bekijk aanbiedingen en bestel nu online! Voor 15:Bestel Morgen Bezorgd. Groot Assortiment Op Voorraad. Zoek naar eetkamer stoel op de nieuwe KensaQ. Eetkamerstoel Chaplin is een klassieke stoel met de bruine stof Sawana.


Een aanwinst voor je interieur! Combineer de stoel bijvoorbeeld met een donkere eettafel voor een mooi geheel. De eetkamerstoel zit erg comfortabel en koop je bij Leen Bakker!


Eetkamerstoel chaplin

Deskundig advies Dagen bedenktijd Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs! Optioneel is de stoel te voorzien van zwenkwielen om de Chaplin nog flexibeler in gebruik te maken. Montis Chaplin eetkamerstoel met wielen REFURBISHED. Bij dit leer zie je heel goed allerlei eigenschappen van de huid terug. Denk hier aan bijvoorbeeld horzelstelen prikkeldraad en huidplooien.


Klik op ‘Extra informatie’ voor alle details. Een snel ontbijt of een uitgebreid diner: elke vorm van tafelen vraagt om een comfortabele eetkamerstoel. Lederen Chaplin staat voor design en bescheidenhei die ons doet denken aan de oude vertrouwde schoolstoel.


Vergis je echter niet: de cognac kleurige zitting geeft je eetkamer een stijlvolle uitstraling. De stoffering van Chaplin bekleedt het onderstel als een kledingstuk voor een mens. De stoelen lenen zich uitstekend voor een comfortabele eethoek of gespreksruimte. De uitvoering op wielen biedt een goede toepassing voor een werkruimte. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


De hoes drapeert nonchalant als een gewatteerde ‘jas’ en wordt door ritsen gesloten. De Montis stoel Chaplin is door haar gewatteerde ‘jas’ uiterst comfortabel en leent zich prima voor urenlange dinerparties. Het onderstel van de Chaplin stoel is verkrijgbaar in zwart, zilvergrijs of mat chroom. De wielen hebben een zacht loopvlak waardoor deze geschikt is voor harde vloeren. Deze stoel heeft een comfortabele zit en een stijlvolle look.


Eetkamerstoel chaplin

Deze wielen worden alleen per set stuks verkocht. De bekleding van de stoel drapeert nonchalant over de stoel en is afgewerkt met ritsen. Verder is de Chaplin optioneel te voorzien van wieltjes, waardoor deze zeer geschikt is als bureaustoel. Rits: Zwart, zilverkleurig of goudkleurig.


Dit model is tevens leverbaar met zwenkwielen (hard of zacht) Tegen meerprijs kan de Chaplin geleverd worden met een flex-mechanisme dat de rug traploos verstelbaar maakt. Het frame is matchroom en de stoel heeft een zwarte rits. Na ruim jaar kan deze stoel toch wel langzaamaan een klassieker genoemd worden. De Chaplin heeft een hoge rugleuning en ondersteunt je armen voor optimaal comfort. In diverse uitvoeringen leverbaar.


Met wielen vanaf: stof € 75- leer € 78- zonder wielen vanaf: stof € 73- leer € 76-. De prachtig vormgegeven stoelen maken de eethoek compleet. Door de eigentijdse uitstraling perfect te combineren binnen diverse woonstijlen.


De strakke lijnen zorgen voor een elegant design. Op zoek naar een eetkamerstoel ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts