vrijdag 26 januari 2018

Mooie nachtlampjes

Mooie nachtlampjes

Bekijk ons gehele lampen ssortiment online. Bestel de mooiste lampen online op Lampen24. Betaal veilig en snel via iDEAL. Ontdek ons unieke assortiment nachtlampjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Mooie nachtlampjes

Maak van jouw huis jouw thuis. Belangrijkste punt is daarbij natuurlijk de veiligheid. Als u kiest voor een nachtlampje uit onze collectie hoeft u daar in ieder geval niet meer over na te denken.


Al deze lampjes zijn uitgebreid getest en goedgekeurd. Er is een ruime keuze aan nachtlampjes voor zowel jongens als meisjes. Knuffel nachtlampje of in het stopcontact?


Mooie nachtlampjes

Het lampje geeft een mooie zachte gloed in het donker en is gemaakt van eco-, en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij PVC. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. Genoeg keuze in leuke nachtlampjes , als je het ons vraagt! In dit filmpje zie je een nachtlampje met afstandsbediening maar deze functies zijn ook beschikbaar op de Touch varianten.


Vrolijk de baby- of kinderkamer op met de geweldige sfeer- of nachtlampjes van o. De lampjes zijn eco- en kindvriendelijk en BPA vrij. Nachtlampen koop je eenvoudig online bij bol. Door de LED verlichting zijn de lampjes niet te fel, niet te heet en gaan de batterijen langer mee.


In iedere babykamer hoort eigenlijk een leuk en rustgevend nachtlampje te staan. Onze mooie nachtlampjes kunnen de kamer afmaken en zijn bovendien functioneel. De babykamer wordt dus niet alleen een stukje mooier met een Luvion nachtlampje maar ook veiliger en makkelijker. Dit mooie lampje van Beaba kan naast een zacht nachtlampje ook een mooie sterrenhemel op het plafond creëren.


Na minuten gaat het lampje uit en zodra de baby huilt gaat hij weer aan. Wie kent ze niet, de mooie en lieve dierenlampen van Heico. De lampen zijn gemaakt in prachtige kleuren en de dieren worden vaak echte vriendjes van de kinderen.


Zo zijn er lampen in een mooie retro uitvoering, zoals Bambi, het konijn en het hert maar ook voor een echte dino kamer kun je bij Heico terecht. Kinder- en nachtlampjes geven een instant lieve sfeer aan de kamer van je kids of baby. De kleine zebra heeft een bijzonder gamma aan kwalitatieve en originele nachtlampen voor de kleintjes.


Mooie nachtlampjes voor babies en kinderen voor zoete dromen o. Ik vind het kiezen van een mooie lamp voor in de kinderkamer best lastig. Hij hangt midden in de slaapkamer en is daarom sowieso al snel een eyecatcher. Kies je dan voor een rustige lamp die op gaat in het geheel of voor iets wat eruit springt?


Ik vind de lampen hieronder erg mooi, omdat ze wel bijzonder zijn, maar niet extreem veel aandacht. Het blijft spannend om na die nachtzoen alleen in het donker achter te blijven. Uiteraard hebben we ook LED lampen voor de kinderkamer, hele leuke en stoere nachtlampjes zelfs. Wij hebben ook dimbare LED nachtlampjes , met meerdere verlichting standen.


Ben jij op zoek naar mooie verlichting voor de kinderkamer en babykamer? We hebben de mooiste (internationale) merken voor je geselecteer o. CamCam, Kidsdepot, Done by Deer, Sebra en nog veel meer! En hoe leuk zijn onze nachtlampjes om cadeau te geven als kraamcadeau of voor een babyshower? Plaats meerdere nachtlampjes op een wandplank of juist gezellig op het nachtkastje en creëer hiermee een echte eyecatcher in je baby- of kinderkamer.


Deze mooie nachtlampjes zorgen ervoor dat je fijne dromen hebt en dat de enge dingen buiten de deur blijven. De nachtlampjes hebben een hele lieve uitstraling en dat is niet alleen mooi om naar te kijken maar fleurt de kamer ook op. Mooie figuurlampen voor in de baby- en kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts