woensdag 10 januari 2018

Aluminium baklijst

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Geborsteld zilver baklijst Profiel 428. Een hoogwaardige mat bronzen design aluminium wissellijst inclusief een Reflex Control (mm dikke polystyreen) anti reflectie voorzetplaat. Een aan de voorzijde rond profiel met een breedte van mm.


Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze aluminium lijsten en wissellijsten online.

De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk aluminium wissellijsten in verschillende aluminium lijst profielen. Let op: dit product bevat slechts lengtes baklijst Lijstenmaker Heerenveen denkt wél met u mee! Naast de complete, ophangklare aluminium baklijsten bieden wij ook. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Deze baklijst geeft niet alleen een bijzonder elegante uitstraling aan het product, maar biedt ook extra bescherming aan het canvas. Uw canvas wordt geleverd in de baklijst , waardoor u hem direct zelf aan de muur op kunt hangen. De baklijst is alleen mogelijk voor de 2cm frame.


Op de vraag wat is een baklijst kunnen we een duidelijk antwoord geven: Het is een stijlvolle lijst waar uw canvas doek, met ruimte tussen lijst en doek, zwevend in hangt.

Door ons specialisme zijn vele soorten kunstwerken, vooral foto op aluminium , in een baklijst te bevestigen. Bij een baklijst denkt u wellicht in eerste instantie aan een canvas. Wij produceren onze baklijsten en canvas kaders echter op een wijze dat ze een multifunctionele toepassingen hebben. In een baklijst wordt het in te lijsten werk niet achter de lijst, maar in de lijst gemonteerd. Baklijsten aluminium Toont alle resultaten.


De ruimte tussen de lijst en het canvas of paneel geeft een ruimtelijk, modern effect. Bestel 1baklijsten per maat en bespaar. Als u deze goedkope baklijst zwart dibond vandaag bestel wordt het binnen uur (alleen op werkdagen) precies op maat gemaakt en naar u verzonden. Door de baklijst krijgt je foto op aluminium -dibon acrylglas, forex of canvas een spannend 3D-effect. Het voordeel van onze baklijsten is dat de foto inclusief rand zichtbaar blijft, en niet door de rand wordt afgedekt.


De aluminium lijsten geven een moderne look aan uw foto of kunstwerk. Beleef aluminium in zijn mooiste vorm en laat u inspireren. Onze auminium profielen kunt u aan de lengte, in zaagservice (chop) of als frame bestellen. In deze categorie vindt u alle baklijsten die wij in het assortiment hebben. U kunt links in het menu nog filteren op de breedte en hoogte van uw canvasdoek.


Wanneer u geen keuze kunt maken uit alle baklijsten , dan willen wij u graag adviseren om de juiste baklijst voor uw kunstwerk te vinden. U heeft in onze lijstenmakerij de keuze uit meer dan 5verschillende uitvoeringen in verschillende kleuren, afwerkingen, breedtes en dieptes.

Onze collectie aluminium lijstprofielen (zowel sponning- als baklijsten ) bestaat uit louter A-merk producenten: Barth en Nielsen. Hierdoor ontstaan een ruimte tussen het werk en de lijst. Aluminum baklijst kleur mat zilver.


Jonge kunstenaars schilderen vaak doeken waarbij de zijkanten mee geschilderd worden. Ook voor deze doeken is een baklijst de perfecte oplossing. Tevens kunnen de zwevende lijsten of baklijsten ook gebruikt worden voor inlijsting van houten panelen of bedrukt plexiglas en aluminium. De doeken kunnen door middel van een montageset vastgemaakt worden aan de profielen.


Elke Kaderspecialist baklijst wordt door ons zelf gemaakt met de hoogste mogelijk zorg en nauwkeurigheid. Een baklijst is een ideale voordelige oplossing om jouw schildersdoek in te lijsten. Door strenge eisen te stellen bij de inkoop van de baklijst profielen kunnen wij de kwaliteit leveren die u van ons gewent bent.


Doordat het doek niet achter de sponning van een normaal profiel valt is er geen verlies van eventuele belangrijke details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts