dinsdag 23 januari 2018

Vintage grijs

Het vloerkleed is geweven met een authentieke vintage look in de kleur grijs. Dit mooie vloerkleed past in vele woonstijlen. Mix deze vintage look met klassiek, landelijk of modern. Bij Zala Living zijn ze gek op geometrische designs, vintage vloerkleden en nog veel meer! De verfijnde details en innemende kleurencombinaties in de kleden van Zala Living maken dat ze fascineren.


De classic vloerkleden kenmerken zich door het grote medaillon in het midden en de vintage look.

Deze vintage look is terug van weggeweest. Dit vloerkleed is door zijn grijze kleur enorm divers en op veel verschillende manieren te stijlen, maar totaal niet saai. Naast de woonkamer, kun je het ook prima gebruiken in de slaapkamer of zelfs in een kantoorruimte.


De Dreams vloerkleden zijn van hoogstaande kwaliteit, de kleden vinden hun oorsprong in India waar ze met de hand geweven worden. Dit gebeurt op een eerlijke manier die aan alle richtlijnen voldoet. De tuinkast is een superhandige opbergkast voor allerlei tuinspullen! De kast is voorzien van drie kleine schappen aan de rechterkant van de kast en heeft een handig opbergzoldertje voor onder andere het kleine handgereedschap.


Ideaal om gordijnen op te hangen in huis.

De metalen roede, ook wel gordijnstang genoem heeft een mooie grijze vintage uitstraling. Nu voordelig bij Leen Bakker te krijgen. Plank is fijn bezaagd en ca 30mm dik, 200mm breed en 250cm lang. Steigerhout plank van vurenhout gebeitst in vintage grijze kleur.


De planken zijn gedroogd tot ca en vervolgens behandeld met een grijs kleurige (buiten) beits, het hout is hierdoor snel te verwerken tot meubels voor zowel binnen als buiten. Dit product is op voorraad en direct leverbaar! Kleed goed staat uit rook en dier vrij huis 2bij 1geen vlekken ziet er keurig uit. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vintage look kleed zwart grijs vloerkleed. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De Burano collectie bestaat uit verschillende dessins Burano doet ons denken aan goede en leuke tijden. Burano is een mooi vintage vloerkleed met een stoere patchwork look, verschillende vlakken die als een familie op elkaar aansluiten. Uniek afgeprijsd handgemaakt vintage tapijt rood maat 3x 2cm. Elk tapijt in onze collectie is 1. De conische vorm geeft de kap een speels effect.


De grijs beige kleur zorgt voor een warme uitstraling en creëert direct extra sfeer in huis.

Combineer deze lampenkap met een voet naar keuze en stel zo jouw eigen unieke lamp samen. Het karpet heeft een lichte glans en is gemaakt van viscose. Naast grijs zijn er ook antraciet tinten in verwerkt.


De kleuren grijs en zwart die gebruikt zijn voor deze opbergkisten zijn sfeervol maar tegelijkertijd ook discreet en industrieel. Het tapijt heeft een afmeting van 200x2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts