dinsdag 16 januari 2018

Groothandel bloemisterij artikelen

Kom jij inkopen tijdens het grootste retail inkoopmoment van de BeNeLux? Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de sfeerimpressie hier! Complete online collectie bloemisterijartikelen en trendy deco en woonaccessoires.


Groothandel bloemisterij artikelen

Voor bloemist, tuincentrum, cadeauwinkel, woonwinkel. Met een uitgebreid assortiment en een showroom van 2m² is Wiljan al meer dan dertig jaar dé toonaangevende groothandel op het gebied van decoratie! Met ons assortiment kunt u uw winkel op de meest bijzondere manieren vormgeven. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling met behulp van onze bloemisterij artikelen. Daan Kromhout heeft meer dan jaar ervaring in de levering aan bloemisterijen.


De bloemist die kiest voor bewezen kwaliteit, snelhei variabele aantallen en uitstekende service kiest voor onze groothandel bloemisterij artikelen. Bloemisterij artikelen groothandel. We hebben veel ervaring met bloemsierkunst en staan graag voor u klaar met advies over de laatste trends.


Groothandel bloemisterij artikelen

Bent u op zoek naar een groothandel woondecoratie? Bij het samenstellen van boeketten en bloemarrangementen moet u blind kunnen vertrouwen op uw materiaal. Dat geldt voor krammen, draad en verpakkingsmateriaal, maar zeker ook voor uw professionele gereedschap. Schuitemaker Maastricht heeft een groot aanbod bloemisterij artikelen.


Wanneer u gaat decoreren met bloemisterij artikelen vraag dan meer advies aan ons verkoop team. Wij kunnen u goed op weg helpen bij het decoreren met bloemisterij artikelen. Dillewijn Zwapak is ruim jaar dé specialist op het gebiede van verpakkingen en bloemisterij artikelen. Wij bieden een compleet assortiment voor bloemist tot groothandel. En volledig uit eigen voorraad.


Wij zijn dé specialist voor bloemisterij artikelen. Onze groothandel is alleen toegankelijk wanneer u werkzaam bent in de bloemisterij -, decoratie-, of cadeaubranche en een (recente) inschrijving van de Kamer van Koophandel kunt laten zien. Alflora is dé groothandel in bloemisterij-artikelen met filialen in binnen- en buitenland.


We nodigen je graag uit online te shoppen of ons te bezoeken in één van onze filialen. Wij bezoeken bloemisterij , tuincentra, cadeau- en woonwinkels op locatie met onze, altijd goed uitgerustte verkoopwagens. Met uw eigen zakelijke account bestelt u bij onze groothandel uw bloemisterij artikelen eenvoudig online. Een uitkomst als u het druk heeft op de zaak! Wij hebben onze producten altijd ruim op voorraa zodat u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten.


Groothandel bloemisterij artikelen

Wij zorgen daarnaast voor een snelle levering vanuit onze groothandel naar uw bloemisterij. Groothandel bloemisterij artikelen kopen? We transporteren 5x per week aan 4bloemisten door heel West Europa. Het gaat dan natuurlijk om onze snijbloemen en planten, maar ook kunt u bij ons terecht als groothandel voor alle bloemisterij decoratie artikelen die u nodig heeft.


Ons bedrijf is centraal gevestigd in Drachten. Bij ons kan u ook terecht voor diverse bloemisterijartikelen. Wij leveren in een groot gedeelte van. Er is een groot wisselend assortiment potterie en glaswerk.


Bij specifieke bloemendagen (Kerst, Pasen, Moederdag, Valentijn) bieden wij themaverwante artikelen aan. Op dinsdag zijn wij tot 21. Welkom bij bloemengroothandel SVG-Kapteyn.


U kunt bij ons terecht voor uw bloemen, planten, decoratie artikelen en verpakkingsmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts