vrijdag 19 januari 2018

Fietskrat ontwerpen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Je eigen ontwerp op een fietskrat ? Lijkt het je leuk om zelf te bepalen wat op je krat staat? Overal onder de aandacht en lekker opvallen met een leuk en origineel houten krat met eigen ontwerp.


Als fietskrat op de fiets of als promotiemiddel met reclame erop.

De houten kratten zijn natuurlijk ook te gebruiken als verpakking van een kerstpakket, of ‘gewoon’ als bier- of wijnkrat. Standaard beschikbaar in groottes. Het ontwerpen en bestellen van je eigen fietskratje. Kies voor een bestaand of maak een eigen ontwerp.


Plaats je bestelling en binnen werkdagen is jouw fietskratje klaar! Zij ontwerpen bruikbare en duurzame producten voor een betaalbare prijs. Dat hun producten origineel, toegankelijk en functioneel zijn, bewijst hun award-winnende Bobby anti-diefstal rugzak.


Deze zogenoemde anti-diefstalrugzakken zijn gemaakt van snijvast materiaal en voorzien van verborgen ritsen en geheime vakjes.

Welk fietskrat met welke sticker? De range aan stickers is dusdanig ontworpen dat er altijd een sticker goed past bij één van de kleuren kratten. Zo is de fietskratsticker met sinaasappels erop uiteraard in de kleur oranje, en dat matcht met de betreffende oranje Kerri krat. Haal je zaag en hamer tevoorschijn en ga langs de bouwmarkt voor hout.


Een beetje handige Harry klust in twee uurtjes een krat in elkaar! Bouw je eigen fietskrat Stap Leg een lat stevig op tafel neer (je kunt hem ook met een lijmklem vastzetten) en teken precies veertig centimeter af. Levert u uw ontwerp kant en klaar aan, dan gelden dezelfde prijzen als voor onze standaard kratjes. Uiteraard helpen wij u graag bij het ontwerp. Kleine aanpassingen doen wij kosteloos.


Heeft u een keuze kunnen maken en een ontwerp klaar, of heeft u nog vragen, neem dan even contact met ons op. Wil je online een fietskrat kopen? De nieuwste trend onder de fietsmanden is de fietskrat.


Niet een oud bierkrat die je zelf op je fiets moet flansen, maar super hippe, handige fietskratten in allerlei kleuren, soorten en maten. Van een houten fietskrat tot een roze fietskrat. Zelf online je fiets samenstellen en thuisbezorgd krijgen. Houten Krat Life is like, met of zonder wielen, met of zonder deksel Maak je eigen houten fietskratje voor je eigen of een kinderfiets.


Als opslag, kist, krat of geboorte- of trouwcadeau.

Zelf aan de slag met Indesign of Photoshop of illustrator? Lekker stevig, ruim, in vrolijke kleuren: met onze fietskratten fiets je overal naartoe. Leg je school- of werktas in je fietskrat en je bent weg! Wist je dat er precies twee standaard plastic boodschappentassen passen in onze fietskratten (L)?


Fietskrat : vervoeren wat je wil. Onze fietskratten zijn perfect voor ritjes in de stad of naar school. Kies uit onze ontwerpen of stel er zelf één samen met jouw logo, foto of tekst.


Het frame is van hi-tensile staal. Iedere Tulpfiets is uitgerust met o. AXA-slot en een comfortabel zadel. Scoor nu je fietskrat of transportdrager voordelig online in de leukste fietskratten webshop van Nederland! Tien jaar geleden zag je nog bijna niemand met een kratje op de fiets rijden.


Na aanleiding van onze poll, hebben jullie massaal gestemd op het bierkratje als onderwerp voor onze laatste blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts