woensdag 22 november 2017

Steigerhout lakken binnen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Steigerhout behandelen voor binnen. We krijgen steeds vaker vragen over het behandelen van steigerhout voor binnen. Je wil graag de natuurlijke kleur van het steigerhout behouden, maar je wil ook geen vlekken of kringen op je meubelen.


Ook hiervoor is nano coating zeer geschikt. Of juist Beitsen, Schilderen of Lakken ?

Maar ook binnen kan steigerhout leuk staan. Als je binnen steigerhouten meubels hebt zullen deze niet worden aangetast door weer en wind. Voor binnen bieden wij een reeks aan dekkende RAL kleuren aan.


De lak die wij gebruiken is een lak op waterbasis die we volledig dekkend aanbrengen. Omdat we de behandeling vaak drie keer moeten herhalen geldt er voor deze afwerking vaak wel een kleine meerprijs ten opzichte van andere afwerkingen. Al onze afwerkingen zijn geschikt om binnen te gebruiken. Maar sommige afwerkingen hebben geen meerwaarde voor binnen. Denk aan een transparante beits, of een olie.


Deze afwerkingen zijn eigenlijk alleen geschikt voor.

Binnenmeubels en lambriseringen behandel je met verf, een binnen -beits of krijtverf. Wel waren ze daar gelakt en in elkaar gezet. Ik heb nu twee lakken gebruikt maar deze zijn beide niet wat ik zoek. Ik heb een foto gemaakt van het steigerhout in de winkel en de plank met mijn proef stukjes erop.


Mijn vriend heeft zelf van steigerhouten planken een eetkamertafel geknutseld. Tafel is bedoeld voor binnen. Ik moet hem natuurlijk wel goed kunnen schoonmaken met een natte doek.


Het behandelen van steigerhouten tuinmeubelen met olie is heel belangrijk. Dit komt omdat steigerhout erg zacht hout is en het kan snel verkleuren. Nieuw steigerhout is daarentegen misschien wat minder leuk om te verven wanneer jij een vintage steigerhout meubel wil creëren in tegenstelling tot oud steigerhout. Het ruwe uiterlijk van gebruikt steigerhout geeft namelijk al binnen enkele seconde het gebruikte uiterlijk van een meubel weer, iets wat veel doe-het-zelvers proberen te realiseren. Hoi Ik heb een buitentafel van steigerhout gekocht.


Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Hoe brengt u de steigerhout beits aan? Door hout te lakken zorg je ervoor dat je houten constructies uv-, water- en weersbestendig zijn.


Lak bijvoorbeeld al het maatvaste constructiewerk in je huis, zoals kozijnen en deuren. Het is mogelijk om zowel onbehandeld als behandeld hout te lakken. U kan ervoor kiezen om deze na te behandelen met grey of whitewash.

Elke andere kleur is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Rond de scherpe kanten af. Een stijlvolle plantenbak die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Als gewone plantenbak maar ook heel goed als afscheiding bij bijvoorbeeld u terras om lekker uit de wind te zitten. Ook voor cafe’s en restaurant is deze steigerhouten plantenbak Laura een ideale oplossing.


Voor 21:uur besteld = morgen in huis! Bij Praxis kun je terecht voor binnen en buiten lak. Handig als je zowel de kozijnen aan de binnen en buitenkant van een nieuw laagje verf moet voorzien.


Maar wacht, voordat jij enthousiast dat blik binnen of buiten lak opentrekt, is het belangrijk dat je eerst de ondergrond hebt voorbewerkt met een grondverf. Ik heb deze producten gebruikt voor mijn steigerhouten tafel. De tafel wilde ik graag een onbehandelde uitstraling geven, maar wel graag behandelen zodat de tafel langer mooi zou blijven.


Na het raadplegen van de site van meubelproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts