dinsdag 21 november 2017

Radiator bekleding metaal

Metalen radiatorbekleding. Zelf te monteren in minuten. Radiators nú al vanaf 2-. Designradiators - Paneelradiators.


Onze radiatorbekleding is van absolute topkwaliteit en wordt geheel vervaardigd uit één stuk metaal. Dus geen losse platen die tegen elkaar worden geplaatst, maar één strak geheel!

Wij maken alleen ponsen, dat zijn de inkepingen in de zijkant, op de plekken waar u ze nodig heeft. De radiatorbekleding is beschikbaar in maar liefst moderne kleuren, dus er is voor ieder wat wils! Wij plaatsen alléén uitbreekpoorten op de posities die u nodig heeft. Als er bij uw radiator dus geen leidingen aan de zijkant zitten, komen daar ook geen ponsen en blijft die zijkant van de radiatorombouw dus helemaal dicht.


Zo hoef je geen nieuwe radiator te kopen en zorg je toch voor de unieke en nieuwe look die radiatorbekleding jouw verwarming geeft. De metalen covers zijn geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ter illustratie hebben wij hieronder twee foto’s geplaatst.


Eén foto van een kolomradiator zonder bekleding , en één foto van dezelfde radiator met radiatorbekleding. Wilt u een kolomradiator laten bekleden?

Stel eenvoudig jouw Sentimo radiatorbekleding samen door de stappen van de configurator te volgen. De diepte van uw radiatorbekleding komt tussen deze twee waarden in te liggen, zodat de bekleding de gehele bovenkant van uw radiator bedekt maar nooit dieper wordt dan de diepte tot aan de muur. Bijvoorbeeld: de diepte van de radiator is cm. U bestelt dan de radiatorbekleding van cm.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Groot aanbod radiators online! Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak.


Decorpanelen van glas geven je radiatorombouw een moderne uitstraling. Onze glazen radiatorbekleding bestaat uit panelen met drie horizontale stroken gemaakt van veiligheidsglas. Combineer je glazen radiatorbekleding met bijpassende zijpanelen, staanders en vensterbanken van CanDo.


Wij bellen onze klanten altijd op na ontvangst van een bestelling om de bestelde producten en maatvoering na te lopen. Je kunt kiezen tussen stroken van 10 en cm. Op zoek naar radiatorombouw en radiatorbekleding voor jouw verwarming? HORNBACH heeft het goedkoopste assortiment radiatorombouw, waarmee je jouw radiator en radiator toebehoren stijlvol wegwerkt in huis met gering warmteverlies. Compleet Kant en Klaar pakket voor radiatorombouw Verkrijgbaar gelakt of ongelakt.


Wij bezorgen uw ombouw in Nederlan België of daarbuiten. Sentimo is een metalen radiatorbekleding die je eenvoudig over je eigen radiator plaatst.

Dankzij de verschillende uitvoeringen en mogelijke kleurkeuzes, kan je de radiatorbekleding volledig naar jouw smaak samenstellen. Je begrijpt: dit werd het! Met deze metalen radiatorbekleding worden reeds geinstalleerde paneelradiatoren binnen een handomdraai aan het oog onttrokken.


Het is mogelijk de bekleding zelf snel en eenvoudig te monteren en deze met behulp van uitermate sterke magneten in één klik aan de paneelradiatoren te bevestigen. Dus zonder hak of breekwerk. Zoals u zult zien zijn wij niet gebonden aan stijl maar passen wij ons aan, aan de stijl van u! Staal, RVS, Glas, Marmer niets is ons vreemd. Naast een slimme aankoop van radiatoren bespaar je nog eens extra energie door radiatorfolie, ophangsystemen, stop en ontluchter, evenals installatiemateriaal voor leidingen.


Als je doorklikt, vind je bijkomende spaartips voor de aankoop van radiatorbekleding. Bekijk ons assortiment of radiatorombouw aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts