maandag 13 november 2017

Inkoop meubels breda

Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. In alle stijlen, bekijk het aanbod. U krijgt de laagste prijsgarantie. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Laat het ons weten als u iets te koop heeft.


Dan kunnen we geheel vrijblijvend met u een afspraak maken. Als we tot een akkoord komen worden de spullen opgehaald wanneer het u uitkomt en wordt er contant afgerekend. Het Inboedeltje staat voor de in- en verkoop van gebruikte goederen van een zeer hoge kwaliteit, tegen een reële prijs.


Antiekwinkel zoeken in Breda ? Kijk gerust rond voor een indruk van onze uitgebreide collectie. Ervaring, met de juiste mensen op de juiste plaats: dat maakt Holland Design Label de beste keuze voor de herbekleding van uw meubels om ze een tweede leven te geven. Wij zijn werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren.


De Machinekamer is altijd op zoek naar mooie en bijzondere meubels. Ben je niet zeker van welke ontwerper het is, wij kijken ook graag naar die bijzondere meubels. Of het nu gaat om één stoel of een huis vol design meubels. Er zijn veel verschillende soorten en modellen. Wij kopen, maar niet alles.


Onze ervaring van jaren heeft ons geleerd welke meubelen wel verhandelbaar zijn en welke niet. U kunt contact met ons opnemen als u uw meubelen kwijt wil (eventueel halen we ze gratis op). De Woningontruiming Centrale heeft in elke regio van Nederland een inboedel opkoper (alleen in combinatie met een ontruiming). BEL ONS voor uw (woning)ontruiming! Al jaar de Goedkoopste van Nederland.


Breda is beroemd om zijn bosrijke omgeving. Tijdens de werkdagen kan u bij ons terecht in Breda van negen tot vijf en op zaterdag van negen tot twaalf uur ’s middags. Breda heeft een centrum met veel winkels.


Breda , die ook te vinden zijn in de rubriek inkoop meubelen ! Indien u een inboedel te verkopen heeft of U overweegt om hoogwaardig antiek of kunstwerk, een antiek meubel te verkopen, raadpleeg ons. Van Nie Antiquairs is ten alle tijde bereid tot aankoop van een stuk kunst wat in de collectie past en discretie staat bij ons voorop. Wij verplaatsen ons graag om een mooi stuk antiek aan te schaffen. Hebbedingske , antiek,brocante inkoop winkel. Wij doen ook inkoop van antiek en spullen uit grootmoedertijd.


Zoals meubeltjes uit grootmoeders tij , barrok of Queen ann stijl. Kringloopmarkt Emmeloord een fris, creatief winkelconcept. Waarbij tweedehandsspullen een nieuwe kans krijgen. Voor inkoop en verkoop van 2e hands meubelen. Al jaren lang is Broere- meubelen het vertrouwde adres voor ontruiming van woningen.


We werken vakkundig en leveren de ruimte bezemschoon op. Broere meubelen verzorgt woningontruiming bij: Overlijden Faillissement Scheiding Emigratie Nalatenschap Woningontruiming met zorg. Inkoop en Verkoop van Tweedehandse meubels.


Door onze centrale positie zijn wij in staat om door geheel Nederland meubels op te kopen en met eigen vervoer op te halen. Laat ons ook altijd een richtprijs weten, dan kunnen wij kijken of inkoop interessant voor ons is. Wij gaan na het ophalen van de meubels alles met liefde restaureren en opknappen. Het meubel heeft een zilverkleurig tafelblad in de vorm van bloemen.


Dit tafelblad heeft wel wat lichte krasjes door normaal gebruik, maar deze zijn niet diep en de tafel kan nog jaren mee. Nieuwprijs: €43- tot €60-) Let op: dit artikel kan niet worden verzonden maar enkel worden opgehaald bij onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts