donderdag 9 november 2017

Arco kasten

Boek uw Hotel in Arco online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.

Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Goedkope Kasten vind je op beslist. Tijdschriften, boeken, cd’s, kunstvoorwerpen, apparatuur en je dagelijkse benodigdheden krijgen een plaats met de collectie kasten van Arco.

We maken tafels en kasten die elkaar aanvullen in design en praktisch nut. Oplossingsgerichte designs gemaakt met traditioneel vakmanschap en in een hedendaags ontwerp. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel.


Vakbladen, boeken, mappen, apparatuur en je dagelijkse werkbenodigdheden krijgen een plek met de collectie Arco kasten voor op het werk. Wij maken kasten en tafels. Bij Arco maken we kasten en tafels die passen bij een hedendaags, duurzaam en vooruitstrevend interieur. No-nonsense, mooi en zorgvuldig afgewerkt. De Arco Scene wandkast is erg open en luchtig vormgegeven.


Hij is namelijk opgebouwd uit horizontale kaders. Zo valt eindeloos te combineren. Hij is uitgevoerd in Eiken Naturel met kleppen in Red Wine. Ten slotte heeft hij een formaat van 189cm bree 59cm hoog, 46cm diep. Een Arco kast kopen en een Arco kast bestellen doe je gemakkelijk online.


Arco kasten online bestellen doe je best bij Daamen Interieur, waar je niet alleen de volledige Arco collectie terugvindt maar waar je door deskundig opgeleid personeel wordt bijgestaan. De klassieke tv- kast heeft een ingetogen en praktisch ontwerp dat bij ieder interieur past. De hifi- kast is gemaakt van massief grenenhout en een metalen frame dat stabiel en duurzaam is.

De kast heeft lades en schap die voldoende ruimte bieden voor je dvd-speler, spelcomputer, digitale ontvanger en mediadragers. Serieus vakmanschap met ruimte voor nuchterheid en verassing zijn typerend voor Arco. Dit strak ontworpen tv-me. Alles heeft zijn plek in Arco kasten en accessoires.


We combineren eenvoud met praktisch nut, zoals bij muurkast Pivot. Pivot is een speels, massief houten kastje op hoge poten met twee laden. Het vernieuwende van deze kast is dat de laden kunnen scharnieren, waardoor ze gelijktijdig toegankelijk zijn. Behalve stoelen, banken en tafels maken we bij Arco ook een bijpassende collectie meubels zoals kasten , klein meubelen en accessoires. Elk bijzonder in stijl en materiaalgebruik.


Wil je meer weten over stoelen en banken van Arco ? Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Graag maken wij voor u een offerte voor u. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. De tafels, stoelen, kasten en banken van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving met aandacht voor bijzondere detaillering.


Meer dan een eeuw vakmanschap en innovatie. Arco maakt al meer dan 1jaar hoogwaardige meubelen voor privé- en openbaar. Maar vergeet niet de fraai vormgegeven kasten en stoelen van Arco ! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Arco Frame of Arco Close stoel? Alles van Arco wordt in Winterswijk geproduceerd.


Een eetkamer is bijvoorbeeld nooit meer hetzelfde als u er een Arco tafel in neer heeft gezet. Deze stoere, duurzame tafels zijn zowel geschikt voor thuis als op het werk. Arco meubelen staan al meer dan een eeuw voor hoogwaardige top kwaliteit. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Voor iedereen een voordeel. Producten van Arco , zoals tafels, stoelen en kasten , zijn ontwikkeld met liefde, aandacht en passie voor het vak, en geproduceerd in Nederland op een vakkundige en innovatieve wijze. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts