vrijdag 10 november 2017

Behang met naam

Behang met naam

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Stoer jongens behang met naam. En behang met eigen naam , tja, dat willen die kids natuurlijk allemaal wel.


Behang met naam

Personaliseren is namelijk een hit, en waar kan dat beter dan in je eigen slaapkamer. Lekker duidelijk dat dit de kamer is van wie de naam groot op de muur staat #128521; Dit voetbalbehang is geliefd bij veel jongens. Een uniek en stoer paarden behang voor de meidenkamer met eigen naam ! Hockey behang rood met eigen naam. Met dit retro strand behang in zachte pastelkleuren (mint, blauw, groen, geel) maak je direct een leuke sfeer. Gepersonaliseerd behang voor de kinderkamer.


Van lieve, wandvullende ontwerpen met vogeltjes, jurkjes en wandelwagens tot stoer behang met. Op zoek naar een origineel graffiti behang ? Bij IkWilGraffiti kunt u het ontwerp geheel naar eigen wens laten uitvoeren, dus geen standaard graffiti behang. Je kunt vervolgens de fee, de naam en de sterretjes naar eigen inzicht op de muur plakken.


Behang met naam

Geef duidelijk aan welke naam je bij deze sticker wilt laten produceren. Deze interieursticker is gesneden uit viniel, waardoor alleen het patroon zelf op de muur wordt geplakt zonder randen rondom het ontwerp. Een graffiti sticker met eigen naam voor op de kinderkamer laten maken. Wil jij jouw naam in Graffiti op de muur. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vuurtoren met bootje behang kinderkamer. Speciaal voor kinderen die van de zee en van boten houden! De vuurtoren heeft een mooie warme rode kleur en op het bootje kun je een eigen naam laten zetten.


Behang met naam

Geweldig behang voor stoere kleuters en peuters! Op het behang staat een vervallen oude muur met daarop jouw eigen naam in graffiti stijl! Op de trein staat jouw eigen naam ! Een top idee voor de stoere jongenskamer. Leuk graffiti behang vind je bij Eijffinger. Het merk heeft graffiti behang in verschillende uitvoeringen, met andere kleuren en patronen.


Een fotobehang geeft een realistischer effect dan behang. Bij behang komt de print vaak in meerdere banen terug. Ik kan alle wensen van uw kind verwerken in de graffiti.


Fotobehang bestaat uit één fotoprint. Bij het plaatsen van de graffiti hoeft u niks te doen. Ik dek alles in de kamer af zodat er nergens verf komt waar het niet hoort.


Bij graffiti behang zit u ook vast aan een bepaald design. Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in één van onze winkels in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen.


Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 5behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts