maandag 20 november 2017

Buisventilator 100mm met timer

Buisventilator 100mm met timer

Op werkdagen voor 12:uur besteld? Dan bezorgt de Ventilatiekoerier vandaag nog! Fluisterstil en zeer krachtig. Bestel dit type buisventilator nu! Geschikt voor vele toepassingen.


Vijf jaar garantie op het grootste assortiment buisventilatoren van Nederland. Gratis verzending vanaf €20! Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis. Soms wil je dat de ventilator sowieso een bepaalde tijd blijft blazen, onafhankelijk van de luchtvochtigheid.


Badkamerventilator met timer én vochtsensor. Bijvoorbeeld omdat je een toilet in je badkamer hebt staan. Na gebruik van het toilet is de lucht niet vochtig, maar wil je wel de lucht verversen.


Buisventilator 100mm met timer

Timer met instelbare na looptijd van tot minuten. Met de ronde aansluitingen sluiten ze perfect aan op spirobuizen en ventilatieslangen met een diameter van 100mm. Vaak een zwarte draad waar spanning op komt zodra de schakelaar wordt omgezet. Veelal wordt deze draad gebruikt in combinatie met de licht- of een aparte (serie)-schakelaar. Deze Radiaal ventilator heeft een kunststof behuizing.


Deze ventilatoren zijn verkrijgbaar met een buis diameter van 1mm - 3mm ( meest gebruikte diameter is 125mm ) en zijn eenvoudig aan te sluiten op flexibele afvoerslangen en ventilatie buizen. Deze super stille buisventilatoren uitgevoerd in kunststof zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde binnenmantel met geluiddempende foam, welke het motor geluid direct absorbeert. Hierdoor zijn de TD 1buisventilatoren met name geschikt voor ruimten waar mensen werken. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Zorg voor de juiste afvoer en buizen voor de ventilatoren. Bekijk hier de gehele collectie. Montage buisventilator met timer.


De behuizing is uitgerust met een vlakke montageplaat voor bevestiging aan de muur of plafond. Blauberg Inschuif- buisventilator - 100mm - timer. Deze S-vent buisventilator heeft twee standen en een timer.


Naast de toeren kunnen buisventilatoren geregeld worden met (naloop) timer , vochtsensor of thermostaat (ten behoeve van klimaatregeling ). Gebruik hiervoor een externe regelaar of kijk bij de modellen met ingebouwde functies. Topkwaliteit voor de laagste prijs! De solide samenstelling van hoogwaardige. De Grootste Collectie van NL. Deze fluisterstille IVC Air inbouwventilator van Matic met een diameter van 100mm is voorzien van een timer en vochtsensor.


Met de timer stelt u de inbouwventilator in, zodat deze na een bepaalde tijd automatisch uitgaat. Hierdoor kunt u nooit vergeten om de ventilator uit te zetten. Binnen Nederland worden al onze producten gratis verzonden.


Buisventilator 100mm met timer

Standaard model, op sokkel. De inbouwventilator start met ventileren wanneer het licht aan staat. De buisventilatoren zijn geschikt voor montage tussen ronde ventilatiekanalen. Nadat het licht uitgeschakeld word zal de badkamer ventilator nog een poosje doorgaan met ventileren.


Met behulp van een stelschroef is de tijdperk af te stellen naar wens. Meestal is de timer functie af te stellen tussen tot minuten. Uitsluitend kwaliteitsmateriaal!


Het assortiment bestaat uit de Soler en Palau buisventilator en de Soler en Palau buisventilator met timer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts