maandag 13 november 2017

Dakraam rolgordijn aldi

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Hoge kwaliteit voor een lage prijs!


Dakraam rolgordijn aldi

Vind hier alle productinformatie en voeg eenvoudig aan je boodschappenlijstje toe om het in de dichtstbijzijnde winkel te gebruiken. Dakraam - rolgordijn van ALDI. In de aanbieding bij de Aldi 1 verduisterend dankzij zijprofielen en lichtwerende stof in wit of blauw. In stappen eenvoudig te monteren.


VELUX rolgordijn voor uw dakraam kopen in alle maten. In deze video laten we je zien hoe je ons verduisterende dakraam rolgordijn monteert op jouw eigen dakraam. Onze dakraam rolgordijnen zijn geschikt voor. Onze rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te installeren, met slechts vier schroeven.


In de meeste gevallen zit het gordijn binnen vijf minuten strak in uw. Je hoeft alleen het rolgordijn , het plisségordijn, de zonwering of de jaloezie op je dakraam te plaatsen. Stap 1: Wat past op mijn dakraam ? Anders dan met gewone ramen, moeten de afmetingen van de raamdecoratie precies kloppen bij je raam. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Verduisterend rolgordijn voor dakraam van ALDI : alle info over dit product. Voeg het gewoon toe aan je boodschappenlijstje en koop het in je dichtstbijzijnde ALDI.


De prijs van het verduisterende gordijn is afhankelijk van de maat van uw dakraam. Van € 8- tot 1euro incl. U hoeft zelf dus niet te knippen of te zagen!


Om de juiste maat te leveren ontvangen wij graag de code van uw dakraam. Raamdecoratie voor dakramen ? Gebruik het menu om te filteren. Zo voorkomt u spatten op het rolgordijn.


Wij hebben ruim jaar ervaring met rolgordijnen en staan u graag bij met advies over alle mogelijkheden en de montage. Ze zijn uitstekend geschikt voor dakramen binnen handbereik en bijzonder eenvoudig te bedienen. Met uw hand op de regelbalk onderaan verstelt u het rolgordijn naar boven of beneden. Daarnaast creëer je er meer sfeer mee!


Om te weten welk type rolgordijn je nodig hebt, heb je de raamcode van het dakraam nodig. Achter de ventilatieklep van de meeste dakraam staat zowel de raamcode als de maatcode. Deze kun je vinden op het raam.


Dakraam rolgordijn aldi

Op de pagina met dakraamrolgordijnen kun je filteren op deze codes. Zo weet je zeker dat het gordijn dat je koopt ook past op je dakraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts