dinsdag 21 november 2017

Corcol olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Vandaag bestel vandaag verzonden.


Aqua Laser Gold prijzen vergelijken.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! Ideaal voor houten vloeren, tafels, meubels. Ook op steenachtige ondergronden toe te passen als zeer goed beschermende impregneer (alkalische, cementgebonden ondergronden dienen wat ouder te zijn zodat de alkaliteit (Ph-waarde) gedaald is).


Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een mooie matte uitstraling. U kunt kiezen voor een naturelle uitstraling of één van de schitterende kleuren.

Goed schoonmaken en zoveel mogelijk oud materiaal verwijderen met een olie en wasoplosser dan met dreft diep reinigen en dan in de olie zetten. Vervolgens de olie dun over de vloer verdelen met behulp van taskitrekker, blokkwast of spaan. Handig voor monsterpanelen, plaatselijke reparaties, of voor het oliën van meubelen of werkbladen. De gebruikte verdeler bepaalt mede de hoeveelheid olie die op de vloer wordt aangebracht. Let op het geadviseerde rendement.


Tot grote tevredenheid van zowel verwerkers als gebruikers worden jaarlijks ook miljoenen vierkante meters parket, plankenvloeren, lambrizeringen en meubelen afgewerkt met onze unieke water- en oplosmiddelvrije full solid vloerolie CORCOL en hardwax- olie WAXOL 100. Met CORCOL vloerolie en WAXOL 1hardwax- olie is één behandeling voldoende. De olie voor behandeling goed schudden, en als u dat wilt, mengen met een kleurpigment. Zeer goed vuil- en waterafstotend: de meest vlekbestendige olie. Eén behandeling is meestal voldoende!


CORCOL impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën. Bevat uitsluitend zuivere olie en geen oplosmiddelen. Ook leverbaar Bio Olie en outdoor olie. Corcol impregneert, voedt en beschermt. Voor ROYL is een zeer uitgebreid kleurenpallet ontwikkel voor een ieder zijn smaak.


De pigmenten trekken samen met de olie diep in het hout, waardoor de kleur niet verdwijnt.

De uiteindelijke kleur is afhankelijk van werkwijze en ondergrond. Wij raden daarom aan middels een Royl Color Sample op de betreffende houtsoort een voorbeeldje te maken. Kijk voor meer informatie over de boenmachine voor het inboenen van de olie op deze pagina. Inboenen van de olie in de houten vloeren: De olie inboenen door rustig baansgewijs over de vloer te bewegen. De wtte pad onder de boenmachine neemt in het begin veel olie op.


Het gaat er niet alleen om een fraai uiterlijk te verkrijgen, maar ook een goede bescherming. Hierdoor kan het hout in één enkele bewerking worden gekleurd en geolied. De corcol vloerolie is een professionele, volledig oplosmiddelvrije voedende olie.


Eén laag is voldoende, u spaart hiermee niet alleen tij maar ook geld uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts