woensdag 15 november 2017

Anti diefstal brievenbus

Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel Brievenbussen bij fonQ.


Anti diefstal brievenbus

Kies uit 1producten vanaf € 295. Dé online Brievenbus winkel van Nederland. Het merk Bobi heeft zo haar eigen accessoires. En zoals u ziet kunnen deze best handig zijn.


Want wat dacht u van een anti hengelplaat? Dit is om diefstal van post tegen te gaan. Post en kranten kunnen nog gewoon bezorgd worden. IJzeren draadjes die door de brievenbus worden gestoken, worden naar beneden geduwd en zullen dus nooit de deurknop kunnen bereiken.


Anti diefstal brievenbus

Speciaal keurmerk Het brievenbusbeveiligingssysteem van Secu is verkrijgbaar in een zilvergrijze en creme kleurige anti hengel plaat. Brievenbus RVS inclusief slot, model NYC - Met deze wandbrievenbus heb je altijd genoeg ruimte voor je post. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie. Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS.


Voor 22:bestel morgen in huis! Stop het hengelen in uw brievenbus en bevestig een Anti -hengelplaat in uw Bobi brievenbus. Bij de Bobi Jumbo is de anti -hengelplaat al standaard ingebouwd. Laat onbevoegden niet uw post uit de brievenbus vissen met dit anti hengel systeem. Geschikt voor de volgende brievenbus modellen: - Bobi Classic - Bobi Grande - Bobi Grande S De anti.


Er zijn specifieke staande brievenbussen ontwikkel maar het is ook mogelijk om wandbrievenbussen van een brievenbuspaal te voorzien zodat deze ook als staande brievenbus kunnen fungeren. Anti - diefstal Het komt helaas tegenwoordig nog steeds voor dat post uit de brievenbus gestolen wordt. Woon in een appartement waar de brievenbussen netjes naast elkaar staan beneden, slotje zit gewoon aan de binnenkant van het gebouw, brievenbus is niet al te diep waardoor iedereen met een stokje makkelijk bij de post kan komen. De buren hebben hier ook last van want had een keer alle geopende post van mijn buren.


Dit nodigt uit tot vandalisme en diefstal. Met de brievenbus klem sluit u de brievenbusklep volledig af! De brievenbussluiter wordt ook veel toegepast tijdens de jaarwisseling. Met deze speciale brievenbussluiting houdt u brandend vuurwerk veilig buitenshuis!


Walter schreef:is het wegnemen van post ook geen diefstal cq verduistering meer Thijs? Bekijk hier alle prijzen voor Brievenbussen. Alle brievenbussen vind je op beslist. Strakke design brievenbus pakjes systeem met anti diefstal.


Diefstal uit brievenbussen komt steeds vaker voor. Met het zogenoemde hengelen worden onder meer creditcards en bankafschriften gestolen en daarmee bankrekeningen leeggeplunderd. De vinding van de Amsterdamse politieman Rien Heppener is genomineerd voor de Hein Roethofprijs, een prijs voor preventie van criminaliteit.


Anti diefstal brievenbus

Onze strakke en tijdloze brievenbussen zijn verkrijgbaar in standaardmodellen. Bij de BOBI JUMBO is de anti -hengelplaat al standaard ingebouwd. De pakketbrievenbus heeft een grote cor-ten staal kanteldeur met inox pianoscharnieren, hierdoor kan u de grote pakjes er makkelijk uit nemen. Het veiligheidssysteem is deels in Inox uitgevoerd met Inox scharnieren. Als de aanwezigheid van de camera aangekondigd is, en allen op uw brievenbus is gericht is het in principe toegestaan.


Dat u het hebt gezien is geen bewijs, dat het ik in een reactie hierboven al geschreven. Als u zelf alleen maar bezwaren en onmogelijkheden ziet om het te bewijzen, wat let u dan om een slotje op de brievenbus te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts