donderdag 30 november 2017

Dun dubbel glas

Glas van hoge kwaliteit op maat, rechtstreeks uit de glasfabriek. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit.


Eenvoudig op maat te bestellen.

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Vind dubbel glas bestellen als je nu zoekt. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Extra Dun is een meerbladig isolerend glas (niet monumentaal) met aan de buiten- en binnenzijde een glasblad dat vlak van structuur is. Het binnenblad is voorzien van coating. Ben jij niet handig aangelegd en besteed je het werk liever uit, dan laat je de glaszetter al het werk doen bij het vervangen van je originele glas door extra dun dubbel glas.


Deze hebben onvoldoende ruimte voor traditioneel dubbel glas en nopen dus een alternatief met een spouw van 4mm.

Dun isolatieglas is uiteraard aanzienlijk dunner dan “gewoon” dubbel glas. Toch heeft dun isolatieglas een zeer hoge isolatiewaarde. Voor extra isolatie wordt er een sterker isolerend edelgas ingezet, wat zich in de spouw tussen de twee glasbladen bevindt. De Online Glasgroothandel.


Dat laagje zorgt ervoor dat stralingswarmte tegen wordt gehouden. Het laagje zelf is niet waar te nemen en belemmert evenmin de lichtinval. De isolatiewaarde is afhankelijk van de effectiviteit van het metaallaagje. Gewoon dubbel glas : vervangen wenselijk.


Ook als je kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn. Het levert meer comfort op en bespaart energie. Om stralingswarmte tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Dit type beglazing heet HR- glas. Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage!


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Hoe zit het dan met het rendement van dubbel glas ?

Isolerend dubbel glas (Isolerend) dubbel glas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw) is gevuld met droge lucht. Dun Glas wordt gebruikt als term voor glas dunner dan millimeter.


De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Die zal namelijk lager uitvallen. Wanneer u een optimale isolatiewaarde ambieert kunnen wij deze ook in een isolerende variant aanbrengen. Deze zijn specifiek ontwikkeld met een dubbel isolerend profiel met 1 klassiek uiterlijk. Ook bij deze variant kan het glas op de ouderwetse manier worden afgestopt.


Daarnaast is er ook speciaal dubbel monumentenglas. Het is dun genoeg om gebruikt te worden in bijna alle situaties. Bovendien wordt het uitgevoerd als. Een goed alternatief is dan monumentenglas. Voordeel van dit monumentale glas is dat het pas in oude sponningen en kozijnen.


Dit glas is heel dun , maar isoleert uitstekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts