woensdag 22 november 2017

Klemlijst

Luxe Wissellijsten, laag geprijsd. Bekijk het brede assortiment! Smal aluminium profiel, 15mm! Hoewel ons assortiment kliklijsten zeer uitgebreid is, kan het natuurlijk voorkomen dat de lijst die u nodig heeft er niet bij staat.


Zoekt u een veel grotere kliklijst , bijvoorbeeld voor een poster, dan is een p ostersysteem misschien een betere oplossing. Kliklijsten geschikt voor posters en spandoeken.

Wilt u helemaal niet met papier werken? Met een kliklijst kun je de inhoud van je lijst nog sneller wisselen dan bij een wissellijst. Dit komt doordat je bij een kliklijst de inhoud via de voorkant wisselt, in plaats van via de achterkant van de lijst. Een kliklijst wordt daarom veel gebruikt om bijvoorbeeld posters of reclame uitingen te tonen.


Zelfs een kliklijst of stoepbord in een speciale kleur behoort tot de mogelijkheden. In ons uitgebreide assortiment displays en bijbehorende accessoires vindt u alles wat u zoekt voor professioneel presenteren. Deze verlichting is aangebracht langs de rand en zorgt ervoor dat uw reclameboodschap ook in het donker goed zichtbaar is. Daarnaast trekt u met deze LED kliklijst direct de aandacht.


Een LED kliklijst is vaak wel iets duurder dan een gewone kliklijst , maar met een LED kliklijst van ReclameMaterialen.

Als uw poster door een ontwerpbureau wordt ontworpen, is het verstandig om het formaat na te vragen bij de vormgever. Ten eerste wordt uw drukwerk extra beschermd wanneer u deze in een klik wissellijst ophangt. De presentatiesystemen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dankzij de identieke uitstraling aan beide zijden is deze klemlijst ideaal voor een dubbelzijdige presentatie van uw posters of banners.


Magnetische kunststof klemlijst van 50cm. Een magnetische klemlijst , ook wel magnetische klem rail genoem is ideaal te gebruiken bij veelvuldig wisselen van informatie. De documenten worden gemakkelijk in de klemlijst gestoken en kunnen gemakkelijk weer verwijderd worden. Altijd scherp geprijsd én snel geleverd.


Voorzien van ophangsysteem! De meeste typen kliklijsten zijn leverbaar in diverse profiel designs ofwel. De kliklijst Ais dan ook erg geschikt voor reclame-uitingen met een grote omvang. Of juist een Alijst met een sierlijke aluminium rand?


Wordt geleverd met een wandbevestigingssysteem. Snelle plaatsing van het document dankzij een gemakkelijk te openen systeem. Klemlijst 1: Lijsten in de plaatcilinder die de offsetplaat zowel aan de voorkat, als aan de achterkant vastklemmen en opspannen. Klemlijst 2: Aluminium strips die aan de voor- en achterzijde van het rubberdoek zijn aangebracht (in het rubberdoek zijn geperst). Met behulp van deze strips kan het rubberdoek onder spanning gebracht worden.


Afdekprofiel kliklijst aluminium Sierlijst ten behoeve voor het glazen dak klemprofiel. Past op elk afsluitprofiel en geeft een erg strakke afwerking.

Doe Inspiratie op en Bestel Direct! De lijst klikt aan de voorkant open, zodat u makkelijk uw materiaal kunt verwisselen. Het front-loader profiel kan gemakkelijk worden open geklikt om posters te verwisselen. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Limereclame biedt u een uitgebreid assortiment kliklijsten, menuborden, menustandaards, poster displays. Onze kliklijsten Azijn een van onze best verkochte formaten.


Ze zijn ideaal voor het inlijsten van posters, ontruimingsplattegronden en foto’s. Tevens is de kliklijst in Aformaat leverbaar in verschillende types, van 1 waterdicht tot een kliklijst Amet LED-verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts