donderdag 9 november 2017

Royal doulton servies

Ruime voorraa snelle levering en gratis verzending bij een order vanaf €50. Uur Besteld = Morgen Thuis. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Online - Bestel Bij De Specialist!


Het blauwe servies valt zeer in de smaak in Nederland.

Het is eigentijds, gemakkelijk in gebruik, voor iedere dag, maar ook leuk wanneer je vrienden of familie te eten krijgt. De serie wordt steeds uitgebreid met onderdelen en sets. In onze showroom hebben we alle serviezen uitgestald staan. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Royal Doulton servies kopen. Volledig delig servies met extra koffieservies, theepot, serveerschalen en nog veel meer. Nu tijdens SALE korting tot.


Het chique porselein of aardewerk is vormgegeven in verschillende kleuren.

Gratis bezorging en retour. Bekijk het assortiment bij Anna Servies. Al uw Boerenbont Servies voor 15:Bestel Volgende Werkdag in Huis! Gordon Ramsay Maze, Pastel, Pacific en Olio.


Engelse koningin Victoria. John Doulton en zijn twee compagnons. Naast de aardewerk beeldjes die zeer geliefd werden in het binnen- en buitenlan kon ook het serviesgoed rekenen op een groeiende populariteit. Ontdek het uitgebreide assortiment.


Hij heeft ook verstand van de presentatie en de manier waarop je van dat heerlijke eten wilt genieten. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De vrolijke kleuren en printjes van dit porseleinen servies springen meteen in het oog. Doordat het in de vaatwasser mag is het ook ideaal voor dagelijks gebruik. Sindsdien is het wereldwijd bekend geworden als een van de meest vooraanstaande serviesfabrikanten.


Ondanks de lange traditie is het merk met zijn tijd meegegaan. Borden voorverwarmen, een beker warme melk of een Italiaanse pastaschotel? Het witte servies is versierd met diep blauwe stippen, lijnen of verfspetters waarmee je gemixt ook een prachtige tafel dekt.

Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Lavender Rose, Shirley 1x Memory Lane, Caroline VERKOCHT 1x Old Country Rose, Peggy Davies 1x Blue Blossom Kathy VERKOCHT Prijs: € 7per stuk. Dek de tafel voor ontbijt, lunch en diner met de veelzijdige collectie van luxe servies.


Onbijt met havermout uit een porseleinen kommetje, geniet van een gezonde lunch met de soepborden, en presenteer je favoriete gerecht uit de Italiaanse keuken op één van de pastaborden. Ik ben op slag verliefd op dit servies. Niet alleen mijn favoriete.


De hagelwitte producten worden elk subtiel versierd door blauwe lijnen, stippen en aquarelverf spetters. De basis van het servies is blauw gestipt, maar een aantal onderdelen zoals bordjes, schaaltjes, en bekers zijn gedecoreerd met allerlei patronen. Dit maakt van het Pacific een speels en eigentijds geheel wat op geen enkele tafel misstaat.


Zo vind je veel serviezen met dessins van vloeiende lijnen en verfspetters voor een speels effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts