donderdag 23 november 2017

Alulux rolluiken

Alle verandaverlichting op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Bespaar tot wel via kiesproduct. U kunt uw venster-, deur- en garageopeningen van vele producten voorzien, maar de aluminium rolluiken van Alulux bieden veruit de meeste voordelen.


Rolluiken van aluminium zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u jarenlang profijt en plezier heeft van uw aankoop. De CD 9is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment.

De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met. De kast van het Alulux CD 1rolluik is tot kleiner in oppervlakte dan een standaard rolluikkast. Het rolluik is opgebouwd uit lamellen van mm, waardoor het een zeer kleine oproldiameter heeft.


De CD 1is dan ook uitermate geschikt voor toepassing in een nis of koof zoals bij dakkapellen. De alulux CD1zijn goede rolluiken. Maatwerk zonder meerprijs met laagste prijsgarantie.


De hoogwaardige onderdelen van Alulux rolluiken worden uitgebreid getest en gecontroleer voordat deze de fabriek verlaten.

Het is ondanks deze inspanningen mogelijk dat er een defect optreedt in het rolluik. Daarvoor bieden wij uiteraard garantie. De algemene fabrieksgarantie op Alulux rolluiken bedraagt jaar. Assortiment Downloads Veelgestelde vragen. Het Rolluik Alulux CD 1is een kwalitatief hoogwaardig rolluik dat volledig opgebouwd is uit kwaliteits componenten.


Het rolluik Alulux CD 1is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar elektrisch bedienbaar rolluik aan de gevel willen. Alulux vervaardigt haar rolluiken alleen uit het het sterkste aluminium. Alulux kan kwaliteit leveren, die de hoogte toets der kritiek kan weerstaan, door voortdurend testen en jarenlange ervaring.


Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als uw huis is uitgerust met alulux rolluiken. Het Alulux CD 1rolluik is opgebouwd uit lamellen van mm.


Dit maakt het mogelijk de kast tot kleiner uit te voeren dan een standaard rolluikkast. Op zoek naar een rolluik voor grote raamoppervlakten en deuren? Dan is de Alulux Resident ideaal. Heroal rolluiken of Alulux rolluiken , beste kwaliteit aluminium rolluiken.


Actie Rolluiken gratis standaard elektrisch bedien lamellen standaard in kleuren. Alulux CD 1Het CD 1rolluik kenmerkt zich door de zeer compacte oproldiameter, waardoor een kleinere kast dan normaal kan worden gebruikt. Dit rolluik is dan ook uitermate geschikt voor toepassing onder een goot, in een nis of dakkapel.

Hierdoor is de rolluikkast kleiner uit te voeren dan bij standaard rolluiken. De hoogwaardige CD 1is volledig opgebouwd uit Alulux kwaliteitscomponenten en heeft een zeer doeltreffende inbraakvertragende werking. De lamellen en omkasting zijn in ruim kleuren standaard leverbaar. Alulux ontwikkelt en produceert ruim jaar rolluiken van Duitse topkwaliteit. Dit weerhoudt ons er echter niet van iedere dag te blijven streven naar verbetering.


Onderzoek en innovatie zijn het fundament onder onze producten, die met trots het label “made in Germany” dragen. Met minder zijn we niet tevreden. Rolluiken en roldeuren Alulux Lok is dealer van Alulux rolluiken en roldeuren. Het assortiment van de rolluiken en garagedeuren fabrikant Alulux uit Duitsland geeft u de zekerheid van gedegen kwaliteit.


Minder energieverbruik, meer comfort, de rolluiken zorgen voor een minimaal energieverbruik. Er zijn verschillende Alulux onderlijsten mogelijk. Design onderlijst met afgeschuinde vorm, welke de kast afsluit indien het rolluik omhoog is. Mini onderlijst, deze is slechts 3mm hoog.


AEG onderlijst, is standaard in vele kleuren leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts