donderdag 9 november 2017

Kapstok oud

Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Kapstok van oud steigerhout met ophanghaken. De kapstok is erg leuk om thuis op te hangen! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Oud metalen toiletrolhouder. Omschrijving deze kapstok is gemaakt van oud steigerhout. Word geleverd inclusief bijpassende schroeven.


Gemaakt van metaal, nu te bestellen voor €1per stuk.

Prachtige oude gietijzeren kapstok zeer mooi , oud exemplaar prachtige afwerking en details heeft restauratie nodig enkele hangers Gebruikt Ophalen of Verzenden Bieden may. Vind de beste selectie oude kapstokken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oude kapstokken voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Deze kapstok is gemaakt van oude houten planken en heeft daardoor unieke knoesten en oneffenheden in het hout. Tevens heeft de kapstok haken om spullen aan op te hangen en is voorzien van twee haken om deze aan de muur te bevestigen. Mooie en betaalbare oude en brocante kapstokken voor jassen, maar ook om leuke brocante decoratie aan op te hangen.


Filteren op Prijs Kleur Sorteren op Standaard. Houten kapstok van oud teak. Unieke kapstok gemaakt van originele oude bielzen uit India. Ook is het leuk om deze kapstok te gebruiken om te decoreren, bijv.


Prachtige oude franse kapstok met identieke haken , de haken hebben porseleinen knoppen en zijn allemaal heel. Het hout is voor de leeftijd in prima staat en wormvrij. Natuurlijk blijft de hoofdfunctie van een kapstok het dragen van jassen, maar een kapstok wordt steeds vaker in het interieur betrokken. Een kapstok voor grote ruimtes.


Staande kapstokken kunnen gemakkelijk geplaatst worden in grote ruimtes. Een absolute topper in het assortiment van fonQ is de staande houten kapstok. Prachtige landelijke kapstok gemaakt van oude spoorweg bielzen, voorzien van oud ijzeren haakjes.


Deze leuke kapstok Janna is gemaakt van oud steigerhout en voorzien van handige haakjes.

Aan de kapstok zitten haken om jassen e. Vermeld dan even de gewenste maat in het vakje opmerkingen tijdens het bestellen. Voor de beste prijs van Europa. Ondenkbaar veel mooie ontwerpen en kleuren. Deze kapstok wordt speciaal voor u op maat gemaakt van oud eiken wagondelen.


Bovenstaande prijs is op basis van een kapstok met afmetingen 120x20x40cm. Om die reden graag bestellen via de e-mail en niet via toevoegen aan winkelwagen. De wagondelen zijn tientallen jaren oude eiken planken afkomstig uit oude Franse wagons. Het metalen buisje waar het het pinnetje van het andere deel in valt, waardoor de kapstok kan draaien is losgeraakt. We hebben geprobeerd dit met montagekit te maken, maar helaas blijft de kapstok naar kant scheef zakken.


Vaak bevindt een kapstok zich in de hal of gang zodat jassen bij binnenkomst opgehangen kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts