dinsdag 14 november 2017

Pantone kleurenwaaier

Pantone kleurenwaaier

Bestel nú vanaf € 3op drukwerkdeal. Selecteer gewenste metaalkleuren. Voor decoratieve effecten. Coated en uncoated guides. Boek uw Hotel in Pantón online. Reserveer online, laagste prijzen. Meubels voor de laagste prijs. Kies uit producten vanaf € 272.


Pantone kleurenwaaier

Deze handige waaier vertelt je namelijk precies wat de beste CMYK-kleurwaarden voor jouw PMS-kleuren zijn. Ideaal om de perfecte kleur te kiezen voor een logo of ander design, maar ook om je kleurgarantie te geven bij full color drukwerk. Kleuren checken die je met andere technieken laat drukken? Kies dan voor een RAL kleurenwaaier , een cmyk kleurenwaaier en kleurgidsen voor coated en uncoated kleuren.


Met kleurenwaaiers van RAL, PANTONE of CIELAB kunt u uw klant kleurgarantie geven. Als u uw drukwerk tot leven wilt laten komen, is het werken met kleurenwaaiers de manier. Een eenduidige uitstraling in kleur wordwverhoogt uw klant zijn herkenbaarheid. Wij leveren zeer snel uit eigen voorraad. Ons prijsniveau is altijd concurrerend.


Pantone kleurenwaaiers bij Colourdirect. De waaiers zijn gerangschikt op kleur. Zo hebben we natuurlijk de overbekende RAL en cmyk-waaiers.


Op zoek naar een van de prachtige kleuren uit de N. De bekende PMS basisgidsen op gecoat en op niet-gecoat papier. Alles wat u nodig hebt om kleur te bepalen koopt u bij SoftDirect. Naast waaiers van de PMS kleuren bestaan er Pastel, Neon en Metallics kleurenwaaiers. Dat ze zelf daarmee ook trendsettend zijn, blijkt wel uit het feit dat deze kleur vaak opgepakt wordt door de modebranche en designers van bijvoorbeeld interieurs. De meest populaire serie is de PMS serie.


Koop hier veel verschillende Gratis kleurenkaarten! Dit is echter erg lastig, omdat elk beeldscherm kleuren net wat anders weergeeft. Ook verf-fabrikanten zoals Sigma, Flexa en Sikkens hebben vaak kleurenwaaiers die je kunt gebruiken om de juiste kleur te vinden. The below chart is intended as a reference guide only.


Volg onderstaande vier stappen en je hebt het zo gefikst! Inclusief collectie witte en neutrale tinten. Sikkens heeft meerdere kleurenwaaiers , waar u een ruime keuze heeft uit de meest traditionele en actuele kleuren. De NCS exterior is de kleurenwaaier voor kleuren die het beste in het exterieur en architectuur kunnen worden toegepast.


Pantone kleurenwaaier

Om zeker te zijn van het selecteren van de juiste RAL-kleur, is het het beste om een fysieke RAL- kleurenwaaier te gebruiken. Als aanbieder van de officiële RAL-kleurenproducten verkopen wij zowel de RAL Kals RAL Kkleurenwaaier. De RAL Kis verkrijgbaar in versies: semi-mat en glanzend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts