vrijdag 24 november 2017

Wijnkoeler groot

Wijnkoeler groot

Kies uit producten vanaf € 95. Alle wijnkoelers vind je op beslist. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Om ervoor te zorgen dat uw drankjes op de juiste temperatuur worden geserveer zijn de champagnekoelers van XXLhoreca een goede uitkomst.


Wijnkoelers en Champagnekoelers. Bent u specifiek op zoek naar een flessenkoeler van een bepaald materiaal? Een witte wijn of rosé smaakt het beste als je deze koud serveert.


Een wijnkoeler is ideaal om je fles op de juiste temperatuur te houden. Steel de show op ieder feestje met de kare design wijnkoeler. Deze wijnkoeler is groot genoeg voor tenminste flessen wijn.


Vult u eerst de wijnkoeler met de flessen en daarna pas de ijsblokjes of het crushed ijs erin. U heeft voldoende aan kilo ijsblokjes of crushed ijs om te koelen. Aluminium wijnkoeler met twee handgrepen in de vorm van een paardenhoofd.


HAPPY COCOONING INBOUW WIJNKOELER VOOR TUINTAFEL ( GROOT ) Met deze Happy Cocooning inbouw wijnkoeler tovert u uw tuintafel in een handomdraai om tot relaxte borreltafel waarbij gemak en gezelligheid voorop staan. Dan is een wijnkoeler of champagne-emmer een onmisbare accessoire op tafel. Deze handige wijnkoeler met LCD-scherm is een perfecte oplossing voor het bewaren voor wijn en het koelen van wijn voor een.


Groot : 2liter en meer. Menu Categorieën bekijken. Deze inbouw wijnkoeler is geschikt om te plaatsen in een bestaande tuintafel. Bij de inbouw wijnkoeler is een mal bijgeleverd om het gat er uit te zagen zodat u de goede afmetingen hebt. Hier kun je terecht voor vragen en advies.


Bij EuroCave vindt u alles om uw wijn perfect te bewaren en te serveren. Grote collectie wijnkoelers vind je hier! Bestel simpel jouw wijnaccessoires. Eenvoudig wisselen met een inbouwbrander.


Wijnkoeler groot

Kurk op de fles en kurk om de fles, hoe leuk is dat? Een feestelijke aanwinst voor je interieur. De losse inbouwbrander vierkant heeft een kW brander, de inbouwbrander rechthoek een kW brander, de inbouwbrander Vierkant groot heeft een kW brander en de inbouwbrander Rechthoek groot heeft een 1kW brander). Zo heeft de klant niet alleen een sfeervol haardvuur, maar kan deze ook genieten van de heerlijke warmte die hier vanaf komt. Cookiebeleid Deze website maakt gebruik van cookies om de juiste functionaliteit van het winkelwagentje en de voortgang van het betalingsproces te waarborgen.


Tip: een rvs wijnkoeler heeft een nog groter koelend vermogen als je de koeler vult met ijsblokjes én koud water. Dubbel zoveel pret, dubbel genieten! En helemaal luxe is een elektrische wijnkoeler , die zichzelf koud maakt.


Op wijnkoelkast-expert bieden wij een breed aanbod wijnklimaatkasten en wijnkoelers , zodat u uw wijn op de juiste temperatuur kunt bewaren én serveren. Bekijk in de personaliser hoe groot het gedeelte is wat je kunt personaliseren. De wijnkoeler bij u thuis. Deze praktische wijnkoeler is ideaal om uw witte wijn of champagne in koud te houden.


Vul de wijnkoeler met ijsblokjes en plaats uw fles in de wijnkoeler , zo kunt u genieten van een heerlijke koele witte wijn! Info over grote wijnkoeler. Resultaten van zoekmachines! Wie graag wijn drinkt, weet dat temperatuur een belangrijke rol speelt bij de smaakbeleving. Door een wijnkoeler te kopen, zorg je ervoor dat je favoriete wijn altijd goed op temperatuur blijft.


Wijnkoeler groot

Vergelijken op deze pagina wijnkoelers in allerlei soorten, maten en kleuren, van merken als Brewfirm, Vacu Vin en Alfi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts