donderdag 16 november 2017

Behangen papierbehang

Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Behangen met papierbehang. Met relatief weinig middelen en kosten kun je je ruimte met nieuw behang een goede oppepper geven.


Maar niet iedereen heeft nog de juiste behang -plak-technieken onder de knie.

Als al het oude behang is verwijder kun je de wand verder voorbereiden. Zorg dat het droog, gla schoon, goed hechtend en gelijkmatig zuigend is. Water- en roestvlekken op de muur worden voor het behangen met isolatieverf overgeschilder zodat ze later niet doorslaan door het behang.


Met het oog op een goed eindresultaat meet je best eerst de te behangen muur op. Zo weet je hoeveel behangpapier je nodig zal hebben. Vervolgens kan je de stroken behangpapier op maat snijden.


Papierbehang bij Kleurenwaaier. Van alle soorten behang gaat papier het langste mee, aangezien het de muur laat ademen.

Hierdoor onstaan er veel minder snel blazen en dergelijke. Houd je van rust en kwaliteit? Wil je gaan behangen met papierbehang ? Fabian geeft je in deze video diverse klustips zodat je het behang zelf op een professionele manier kunt aanbrengen. Je smeert namelijk het behang in het laat het erna tot minuten intrekken voordat je het behang op de wand aan kan brengen.


Dit komt mede doordat het een goedkopere soort behang is. Zoals de naam al zegt, is het behang gemaakt van papier. In de meeste gevallen bestaat het papierbehang uit zowel een bovenlaag als een onderlaag.


We hebben hele handige stalen waarop je een goed beeld krijgt van hoe het papierbehang er uit ziet op de muur. En natuurlijk kun je ons ook alle vragen stellen over behang. Misschien wil je het verschil weten tussen papierbehang en andere soorten behang weten, zoals fotobehang. Of wil je wat tips over hoe je het slimste kunt behangen van ons? De rug van het behang is van vlies.


De lijm wordt direct op de muur aangebracht en niet, zoals bij de ouderwetse papier behang soorten, op de rol zelf. Er hoeft dus geen rekening te worden gehouden met inweektijden en dit scheelt tijd. Wanneer je een kamer opnieuw wil verven of behangen doe je er goed aan om eerst het oude behangpapier af te halen.


Het verwijderen van behang is een klus dat eenvoudig zelf te klaren is maar wel wat tijd vergt. Maak een selectie en koop je behang online.

Vliesbehang en papierbehang in vele kleuren en trends. Op de behang startpagina vind je tips en inspiratie over materialen, stijlen en merken. Hoe behangen met papierbehang ? Bij dit behang brengt u de lijm op de banen aan in plaats van op de muur.


Let daarbij op de volgende verschillen: Breng de lijm aan op de achterzijde van het behang en niet op de muur. De dikkere soorten zijn gemakkelijk te verwerken. Goedkoop behang dat overgeschilderd wordt. In de Onlineshop van HORNBACH vind je een ruim aanbod aan behang in verschillende kleuren en patronen.


Een enorm uitgebreid assortiment vliesbehang, papierbehang , unibehang, fotobehang en voor de allerkleinste kinderbehang. Het is bijvoorbeeld vrijwel onmogelijk om papierbehang naadloos te verwerken omdat het behang tijdens het verwerken uitzet en later bij het drogen weer krimpt. Welke ruimte wil je behangen ? Daarom wordt er steeds minder papierbehang ontwikkeld omdat er inmiddels betere alternatieven zijn. Is dat een laag watervast behang (afwasbaar behang ) dan kun je daarover beslist niet behangen. Hetzelfde geldt voor vinylbehang.


Over papierbehang dus makkelijker. Maar persoonlijk haal ik liever alles er af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts