donderdag 30 november 2017

Verosol plisse

Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. Bepaal zelf de afmetingen! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Op vlakke ondergrond is de plissé met zijgeleiding dan schroefloos te monteren.

Ook beschikbaar is de draaikiepraam variant. De plissé wordt dan compleet in een frame geleverd dat in zijn geheel middels magneet tape op het raamkozijn wordt geplakt. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze plisségordijnen een zeer isolerende werking.


In de zomer wordt het zonlicht buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Discover why indoor solar protection is just as good as outdoor solar protection. And sometimes even better. Natuurlijk wilt u comfortabel en mooi wonen.


Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de zonwering naar beneden is.

Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. Plisse Ketting Breedte min. Cortina Speed tot goedkoper. Two fabric types are combined in one product.


So you can, for example, combine an block-out fabric with a transparent fabric. During the day you can lower the transparent fabric. Door middel van spandraden (om de 50cm) kan het product horizontaal of onder een hoek geplaatst worden.


Er zijn vier bedieningstypen beschikbaar: gemotoriseer met slingerstang, met eindeloos koor maar ook met een hendel op het sluitprofiel. Het bedrijf is hier in de jaren mee begonnen en loopt met het metalliseren van haar zonwering nog altijd voorop. ROBUUST SYSTEEM VOOR DE GROTE OPPERVLAKTEN! Info over plisse koord vervangen.


Resultaten van zoekmachines! Wilt u eerst zien wat u koop? Downloadbare meetinstructies.

Bestel dan nu een gratis monster. Daarbij zijn ze leverbaar met en zonder gemetalliseerde achterzijde en leverbaar in verschillende kleuren. Alle soorten plissegordijnen die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Verosol de specialist in binnenzonwering.


De maximale breedte bij de plisses greep bediening is 150cm. Alleen de op maat gemaakte FX plissegordijnen gaan tot een maximale breedte van 300cm breed. Zonnelux maakt plisségordijnen op maat waardoor deze altijd passen en helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen.


Vraag hier onze brochure aan. De originele plisse hordeur het voordelig online bestellen. Vanaf € 10-Een plisségordijn kenmerkt zich dan ook door een stof die zig-zag in plooien.


Daarnaast zorgen de speciale doeken ervoor dat er van buitenaf geen inkijk mogelijk is, maar dat u van binnenuit vrij zicht heeft. Zo kunt u bij zeer warme dagen of wanneer de zon laag staat uw rolgordijnen, plisse of gordijnen gerust de hele dag gesloten houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts