vrijdag 24 november 2017

Stickers hondenpootjes

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Een sticker set (stuks) van een hondenpootje , in verschillende maten te bestellen. Deze stickers zijn bijvoorbeeld leuk te combineren met een deursticker of. Mooie sticker gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal.


Kleurecht, watervast en UV-bestendig.

Voor binnengebruik en buitengebruik. Dat wil zeggen dat wat in het voorbeeld een kleur heeft de daadwerkelijke sticker is. Al het overige is volledig weg gesneden. Prachtige set stickers van dierenpootjes.


Je kunt de stickers plakken waar je maar wilt. De stickers worden gemaakt uit de allerbeste materialen en gesneden uit de beste kwaliteit folie. Plak de stickers op je auto, scooter of fiets.

Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een auto,. Een prachtige hondenpootjes mobiel sticker die u kunt gebruiken voor een Huawei mobiel. Dit zal absoluut geweldig staan! Dit ontwerp bestaat uit verschillende pootjes van honden waarvan uw telefoon geen saaie achterkant meer heeft maar een mooie waar u lang naar wilt kijken. Set van twee hondenpootjes.


Zodra je deze sticker op een donkere of gekleurde ondergrond plakt worden de hondenpoten goed zichtbaar. Zoek je leuke hondenpootjes stickers ? Deze hondenpootjes stickers zijn geschikt voor allerlei soorten ondergronden zoals muren, ramen, hout, metaal etc. Ook zijn ze geschikt om op auto’s of boten te plakken. Wil je de naam van je hond erbij?


Alle stickers worden gemaakt van professioneel beletteringsmateriaal. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen als buiten. Voor het juist aanbrengen van de stickers kunt u de plakinstructie raadplegen. De grootte van de sticker is telkens de afmeting van de langste zijde.


Dit kan dus de breedte òf de hoogte zijn, afhankelijk van de vorm van de sticker. Stickers van hondenpootjes of kattenpootjes.

Hondenstickers, leuk en grappig. Per bestelling van dezelfde stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld. Geweldige set hondenpootjes stickers , leverbaar in verschillende kleuren en geschikt voor binnen en buiten! Geen kleurcombinaties mogelijk per vel. Super leuke zilverkleurige sticker met hondenpootjes.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer. Wanneer je alleen een sticker wilt neem dan even contact op. Dan kan ik het apart verwerken en voor de verzendkosten cent rekenen ipv 50. Dit geldt voor sticker , meer stickers wegen we even) Kleur: Zilver, roo zwart, goud. Een custom made (CM) sticker is ook mogelijk voor € 1per stuk ex verzend-, en behandelkosten.


CM- stickers worden verder niet verder gebruikt maar de bestaande stickers verder wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts