vrijdag 24 november 2017

Screens elektrisch

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Elektrische buitenzonwering in de vorm van screens biedt je vele voordelen. Zonnescreens voor buiten houden nieuwsgierige blikken tegen, dus je privacy is gegarandeerd. Dat maakt elektrische screens tot een populaire vorm van verticale zonwering voor vertrekken aan de straatkant en voor badkamers. De rits screen is voorzien van elektrische bediening.


Kenmerkend van de ritsscreen is dat deze voorzien is van een doek met rits.

Het doek staat altijd strak en laat geen licht of insekten door. Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy. Screens zijn ideaal bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben.


Screens kunnen worden uitgevoerd met een bandbediening, een oogwindmerk met slinger of met een staaldraadwindwerk. Ook elektrische bediening is mogelijk. Zo kunt u denken aan elektrische screens op uw veranda.


Trek het band of de elektrische kabel naar binnen en hang de screen op de juiste plaats. Controleer nogmaals of de screen waterpas hangt.

Na de kleur en kastselectie in stap montage en afmetingselectie in stap selecteert u in stap de gewenste bediening van uw nieuwe screen. Bij screens heeft u de mogelijkheid om deze elektrisch uit te voeren door middel van een motor met schakelaar of afstandsbediening. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering.


Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant. Screens hebben namelijk een isolerende functie die ook in de winter zeer goed van pas komt. Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft.


Daarom is een ritsscreen ideaal op plekken met een hoge windbelasting. Een ritsscreen kan alleen met elektrische bediening geleverd worden. Handbediening is alleen mogelijk bij standaard screens. De ZB TOP SMART ZIP windvast Halfrond is standaard uitgevoerd met een onderlat welke in de bak verdwijnt waardoor u minder montage ruimte nodig heeft.


Tevens bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Onze windvaste screens zijn alleen elektrisch leverbaar. Dit biedt niet alleen extra gemakt, maar dit zorgt er ook dat je maximaal comfort ervaart.


Uiteraard kan dit elektrisch met afstandbediening of muurschakelaar. Zo houden de screens het huis ook koel wanneer je niet thuis bent. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt.


Dit type screen kenmerkt zich door de standaard wijze waarop het doek met de onderlijst tussen de geleiders naar beneden wordt bewogen.

De bediening kan zowel handmatig als elektrisch en de keuze uit de diverse soorten zonwerende doeken is net zo groot als bij de overige soorten. Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken? Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Om de exacte prijs voor screens aan uw woning te berekenen, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen door hierboven uw postcode in te vullen. Prijzen bediening screens.


U kunt ook kiezen voor een bediening met een handslinger of voor elektrische bediening. Standaard worden screens met handmatige bediening geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts