vrijdag 24 november 2017

Slaapkamer rood

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel direct jouw slaapkamers op beslist. Slaapkamers online bestellen. Laat je door Homeinspireren!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Inspiratie voor de mooiste rode slaapkamers. Vurig deze slaapkamer rood. Voor mensen met lef is er deze steigerhouten slaapkamer zit in de kleur rood. Meer inspiratie op onze site.


Dat geeft een prachtig effect: de items in de slaapkamer rood sluiten zo goed op elkaar aan. Maar je kunt natuurlijk ook voor een van de twee kiezen, als je het anders wat te veel van het goede vindt worden. Ten slotte is het een beeldschoon idee om rood beddengoed in huis te halen.

Samen met een wit dekbedovertrek en een aantal kleurrijke kussens is de slaapkamer helemaal af. Niet veel mensen durven het aan om hun slaapkamer roze en rood te schilderen maar deze kleuren geven een warme uitstraling. Een roze ruimte kan luxueus en vrolijk aanvoelen, afhankelijk van de afwerkingen die je kiest. Rood staat bekend als de kleur van de liefde.


En met Valentijnsdag voor de deur, leek het ons een leuk idee om wat interieur inspiratie te delen met rood als hoofdkleur. Je kunt hier een saaie slaapkamer helemaal mee opfleuren! Het zorgt voor een romantische uitstraling, maar ook een stoere en speelse touch.


Kleuren hebben een psychologische werking op de mens. Zo is bewezen dat de kleur rood bijvoorbeeld agressie opwekt. Het is dan ook niet altijd verstandig om de muur van je slaapkamer rood te verven.


Tenzij je meer passie in de slaapkamer wilt en rood combineert met groen als complementaire kleur. Van rood in de verkeerde kleur kan men zelfs agressief worden. Rood is toch een kleur die we snel te heftig vinden. Daarom moet je kiezen voor de juiste kleurstelling.


Rood in de juiste kleurstelling kan juist heel erg warm zijn. Elke kleur wekt een andere gevoel bij ons op en dat is voor iedereen verschillend. Bijvoorbeeld de kleur rood staat voor passie maar wekt ook agressie op bij sommige mensen.

Eigenlijk zijn de basis tinten zoals wit, beige, grijstinten en pasteltinten het meest geschikt voor een slaapkamer. Snelle levering en gratis retour! Kledingkasten vanaf €2online. Met deze kleur laat je dus zien dat je weet wat je wilt! Durf jij het aan om je bed hiermee te stylen?


Een rood dekbedovertrek staat prachtig in elke slaapkamer. Creëer een chique en warme uitstraling waarin het heerlijk vertoeven is. Als we er echter toch voor kiezen rood in onze slaapkamer te implementeren, is het beter een enkele muur rood te schilderen of behangen, bijvoorbeeld aan het hoofdeinde van het bed. We kunnen onze slaapkamer ook versieren met rode meubels en accessoires, zonder de muren te schilderen.


Energierijke kleuren: rood , oranje, geel en alle tussenligende kleurtinten. Donkere kleuren in de slaapkamer. Ze doen de slaapkamer er kleiner uitzien en zorgen zo voor een intiemere sfeer. Om de kilte te breken kan je gebruikmaken van enkele accentkleuren en bling-bling decoratie. En uit koning, koningin en volledige slaapkamer rood.


En of slaapkamer rood volwassen is. Voel je je het best bij een witte slaapkamer , dan hebben we daar ook prachtige voorbeelden van. Nee, ook wit is echt niet saai, het leuke van wit is dat je alle kanten op kunt met de accessoires en bijvoorbeeld wanddecoratie. Bekijk hier de witte slaapkamer voorbeelden. Een tip voor licht in je slaapkamer : hou het gedimd.


Eventueel ook buiten de slaapkamer. Het werkt heel goed om een uur voordat je naar bed gaat alle beeldschermen uit te doen en even bij te komen van de dag in gedimd licht. En rood licht werkt extra rustgevend.


Probeer het maar eens, we horen graag jullie ervaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts