donderdag 9 november 2017

Luxaflex 300 cm breed

En vraag een gratis monster aan. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.

Alle jaloezieën vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Breed aanbod jaloezieën op maat. Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat je zelf de lichtinval kunt bepalen. Bij Kwantum laat je voordelig je houten jaloezieën en aluminium jaloezieën op maat maken, maar je vindt ze ook in standaardmaten.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Jij bent op zoek naar nieuwe jaloezieën?


Dan zit je hier helemaal goed.

De jaloezieën zijn al jaren een begrip in Nederlan maar ook ver daar buiten. Echter is dit niet de officiële naam voor de jaloezieën, luxaflex is namelijk een merknaam. Snelle levering, uitstekende service!


Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 35mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Prachtige aanvulling op ons toch al uitgebreide assortiment! Deze 50mm jaloezieën van de Afrikaanse houtsoort Abachi onderscheidt zich door hun lichtheid en duurzaamheid.


Deze jaloezie geeft een uitermate luxe sfeer. Originele Luxaflex jalouzie 3breed. Met alle bevestigingsmateriaal. Jaloezieën van alle merken op beslist. Zo vind je eenvoudig de jaloezieën of luxaflex die passen bij jouw stijl.


Zowel in de winkel als online kun je het assortiment bekijken en jaloezieën op maat kopen. Zijn je jaloezieën toch iets te breed ? In de winkel laat je ze makkelijk op maat maken! Aluminium jaloezieën van breed zijn geschikt voor kleine raampartijen. Stel jouw aluminium jaloezieën 25mm samen.


Het rolgordijn is ideaal voor elke ruimte, praktisch in gebruik, én geeft je interieur een decoratieve uitstraling. De lamellen kunnen in verschillende richtingen bewogen worden, waardoor je met de inval van het licht en de mate van inkijk kunt spelen.

Hierdoor zijn er veel lamellen nodig om de jaloezie te kunnen sluiten. Bovendien zorgt het grote aantal lamellen voor een speelse en moderne sfeer. Vraagt u zich ook al af waar u zulke grote rolgordijnen kunt vinden? Hier zijn wij dan ook erg uniek in. Voor deze grote formaten maken we gebruik van extra dikke buizen.


A-kwaliteit aluminium jaloezieën mm. Raambekleding voor grote ramen vind je bij ons. Er zijn veel mogelijkheden, in onze ruime collectie vind je productsoorten die erg breed en hoog gemaakt kunnen worden. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Houten jaloezieen op maat vanaf slechts €5-.


Ruime kleurencollectie en verschillende stijlen beschikbaar. Gratis verzonden en binnen werkdagen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts