woensdag 29 november 2017

Keukendoek wit

Keukendoek wit

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Zeer uitgebreid assortiment keukendoeken. Topmerken zoals DDDD De Witte Lietaer en Elias. Kies uit producten vanaf € 99.


Een set keukentextiel bestaande uit een lichtgroene keukendoek met donkergroene stippen en een donkergroene theedoek met witte stippen. Beiden zijn gemaakt van katoen en hebben een handige ophanglus. Een keukendoek met een ingebreid kruisjesdessin. De keukendoek is aan één kant donkergrijs met witte kruisjes en aan de andere kant wit met donkergrijze kruisjes. De katoenen keukendoek heeft een handig lusje waaraan je hem kunt ophangen.


Hollands, de prachtige theedoeken en keukendoeken van DDDDD en Elias. Al jaar lang kent iedereen De Doek Die Direct Droogt (DDDDD). De ELIAS collectie wordt vervaardigd door de beste Portugese ambachtslieden. In ons uitgebreide assortiment vind je keukendoeken in verschillende kleuren en met diverse dessins.


Keukendoek wit

Zowel modern als landelijk, met deze keukendoeken breng je een leuk accent aan in de keuken. Bij ons vind je katoenen en linnen theedoeken in allerlei dessins, patronen en kleuren. In ons assortiment vind je divers keukentextiel van merken als DDDDD en Walra: o. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Witte Theedoeken koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis bezorging en retour. Geraffineerd ontworpen keukentextiel van hoogwaardige kwaliteit. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Keukendoek (handdoek) Elias Solid wit. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Keukendoek wit

De katoen is op biologische wijze verbouwd en daarom goed voor mens en milieu. Wasvoorschrift: 40ºC, kan gestreken worden, niet in droogtrommel, niet bleken, niet chemisch reinigen. Van het Zweedse merk Shyness. Ook met blauwe bies verkrijgbaar. Ontdek ons uitgebreide en zorgvuldig samengesteld assortiment van theedoeken en keukendoeken in verschillende maten, kleuren en dessins.


De rood met witte kleuren en Feyenoord-logo, maken de keukendoek een keukengerei. Deze fijne keukendoeken zijn van het Belgische kwaliteitsmerk De Witte Lietaer. De keukendoeken zijn vervaardigd van 1 gekamd Egeïsch katoen, waardoor ze niet alleen een uiterst luxe uitstraling hebben maar ook nog heel erg lang mooi en goed blijven. Op zoek naar keukendoeken om handen of vaat te drogen in uw restaurantkeuken? Ten Kate Texiel is uw groothandel voor keukentextiel.


Keukendoek wit

Geblokte of uni keukenhanddoeken van badstof katoen en geruite theedoeken van 1 katoen zijn geschikt voor de professionele keuken. Deze keukendoeken van BETRA zijn soepel, sterk en hygiënisch en daarom onmisbaar in uw keuken. Doordat de doeken zijn gemaakt van 1 katoen, zijn ze éxtra sterk en kunnen ze gewoon in de wasmachine gewassen. Een vast onderdeel van de keuken zijn keukendoeken : katoenen handdoeken waarmee je de handen afdroogt na het wassen. Traditioneel gezien zijn keukendoeken rood- wit of blauw- wit geblokt.


Echter zijn ze tegenwoordig in diverse prints beschikbaar. Naast een keukendoek hangt vaak een theedoek, bedoeld voor het afdrogen van de vaat. Het ruime assortiment keukendoeken van Kookexpert bestata uit verschillende kleuren en patronen. Kookexpert heeft een enorm scala aan keukendoeken van zeer veel verschillende topmerken, zoals Elias, DDDD De Witte Lietaer en nog veel meer. Kleur en print van de keukendoek.


Thee en keukendoek online bestellen. Bij het kopen van theedoeken en keukendoeken let je materiaal, kleur en print. Materiaal is het belangrijkst je wil immers wel dat je vaat droog wordt, maar wij snappen heel goed dat ook de juiste kleur en print een belangrijke rol spelen bij je keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts