woensdag 22 januari 2020

Vintage wandlampe

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Nu gratis thuisbezorgd bij Home24! Voor 23u bestel morgen in huis! Al onze retro wandlampen zijn origineel.


Ook te bekijken in onze winkel of bestel online.

Ben je op zoek naar vintage of retro wandlampen ? Bekijk het assortiment van Decennia Design. Hele mooie design wandlamp ontworpen in de vroege 60-er jaren door Niek Hiemstra (voor Hiemstra Evolux) en in hele mooie vintage staat. Prachtig vintage designlampje voor de moderne woonkamer. Steampunk wandlamp (Edison, industrieel, vintage ) Steampunk wandlamp loft no.


Is geïnspireerd op de negentiende eeuwse gaslampen. De stalen kap en de roest kleur. Van hout en met een stoffen bloemen kap.

Moet even nagekeken worden met de bedrading. Het geeft geen licht op dit moment. Profiteer direct van de goedkoopste online shop van Nederland. In onze collectie van wandlampen vindt u niet alleen onze vintage wandlampen terug maar misschien dat een industriele wandlamp voldoet aan uw stijl.


Aarzel dus zeker niet om hier ook eens een kijkje te nemen. Indien uw decoratie meer shabby chic is, zijn wandlampen met een lampenkap meer gepast. Onze elektrische vintage wandlampen en fraaie industriële wandlampen hebben een stoere uitstraling. Mondgeblazen opaalglas ø cm.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment wandlampen. Wandlamp Eklipta Poulsen 35. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Om die redenen is het noodzakelijk om originele industriële wandlampen om te bouwen voor thuisgebruik voordat ze veilig kunnen worden gebruikt.


De meeste industriële wandlampen en vintage wandlampen in ons assortiment zijn zowel in originele staat als in omgebouwde staat te bestellen, dit wordt duidelijk aangegeven in onze webshop. Op werkdagen voor 20u bestel morgen in huis! Gratis verzending en retourneren.


Stoere wandlampen met een typisch industrieel uiterlijk. Industrie wandlamp in de woonkamer.

Veel industrie wandlampen hebben metalen kapjes. Daarbij zie je de stoere wandlampen ook terugkomen met een glaskapje of de originele wandarmatuur waar een los lampenkapje naar keuze op kan. Dat je de wandlamp zo kunt gaan gebruiken.


Ook qua fotografie proberen we een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van de lampen. En dat lijkt vrij goed te lukken, meer dan van de wandlampen die we opsturen zijn naar wens. Let wel, het blijven wel oude wandlampen , dus deze vertonen altijd sporen van gebruik.


Duizenden lampen op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts