maandag 27 januari 2020

Sikkens safira

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis.


Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Lees beoordelingen van reizigers.

Speciale tarieven bij Agoda. Ruime keuze tuinartikelen online. Even een technische feitje vooraf: de lak is op basis van polyurethan en dat betekent simpelgezegd dat hij keihard wordt na droging. Dat is ook de reden dat de lak ook geschikt is om buiten te gebruiken. Door de lange open tijd en goede vulkracht zorgt u voor een gladde, streeploze afwerking op voorbehandelde ondergronden van hout, hard PVC, beton en pleisterwerk.


Ook is deze verf geschikt voor het aflakken van hard kunststof, beton, pleisterwerk wat voorbehandeld is met de juiste primer. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. De BL Safira is geschikt voor deuren, kozijnen, gevelplaten en ander houtwerk.


De lak is uiteraard erg kras- en slijtvast en droogt lekker snel. Na droging is de lak ontzettend har waardoor hij goed tegen een stootje kan. Zeer geschikt voor het afwerken van al het houtwerk binnen en met name vloeren en trappen.


Bestel direct online op verfwinkel. De beste keuze tegen lage prijzen! Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Selecteer de variant kleur en vul de kleurcode die u wilt hebben in op het kleurcode veld. Wilt u standaard wit hebben? Watergedragen PU versterkte hoog zijdeglans lak. De hoge zijdeglans wordt aangegeven als semi gloss.


Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200! Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Kras-en slijtvast en een hoge dekkracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts