woensdag 22 januari 2020

Siliconenkit afstrijken

Groot assortiment aan kitten. Gratis verzending vanaf Euro! Wat je ook nog kan doen is alle kit verwijderen, ondergrond voorbehandelen, de weerzijden van de te kitten naad netjes aftapen met schilderstape (waar tegelvoegen zitten ff goed aandrukken) dan kitten, afstrijken vinger, natspuiten met sopje, tape verwijderen en dan eventueel weer natspuiten en dan nastrijken vinger.


Vaak worden de voegen vlekkerig… Veet: What beauty feels like Je ziet het dagelijks op de televisie. Denk er tijdens het kitten aan dat je een goede vulling van de voeg hebt, dan krijg je de mooiste naad. Ben je klaar met kitten, haal dan even de druk van de spuit af.


Dan loopt die niet verder leeg. Nu gaan we de kitnaad afstrijken daarvoor gaan we `m eerst even met een beetje zeepsop insmeren. Zodat de kit niet overal aan blijft plakken. Voor elke kitnaad een afmesspatel! Het afmessen van kit kan lastig zijn.


Veelal wordt dit gedaan met wat sop en de vinger. Wat we dan wel eens vergeten is dat hiermee. SUPER STRIKER, gereedschappen in : Alle typen voegen van de ondergrond verwijderen, afdichtingsvoeg maken en tuiten snijden!


ANO Loodgieter service en onderhoudsbedrijf laat u met een kort filmpje zien hoe je het beste kan kitten. Omdat deze klus enige precisie vraagt, overloopt Roger stap. Siliconenkit is elastisch en kan daarom tot op zekere hoogte beweging opvangen. Met enige oefening is ook zonder de hulp van een ervaren vakman een perfect resultaat te behalen. Strijk de kitrand af: het afstrijken van een kitrand zorgt voor een nette ‘finish’ en dus een mooier eindresultaat.


Afstrijken kunt u doen met een vinger die ofwel voorzien is van een latexhandschoentje, ofwel ingezeept is. Zeep voorkomt aanhechting van de kit aan de vingers. Andere veelgebruikte hulpmiddelen zijn een lepeltje of een lijmkwast. Schuin afsnijden Snij de tuit van de koker met de Silicone Multi Tool open. Ga je een dilatatievoeg kitten, snij dan de tuit recht af.


Wil je een aansluiting bij een. Hou er rekening mee dat je kit niet moet schuren. Heb je geen ervaring met kitten, oefen dan eerst even met de kitspuit dosering en afstrijken op een onopvallende plek.


Te veel kit wordt lelijk,. U gaat iets lijmen of afkitten? GAMMA heeft alle soorten lijm en kit. Van behanglijm tot secondelijm. Met onze afwerkhoutjes kunt u kitvoegen optimaal afstrijken.


Per stuk verpakt en in verschillende varianten leverbaar. Op voorraad in onze webshop, bestel nu. De spuitmond schuin afsnijden en ook schuin inspuiten, zodat de silicone aan de beide randen van de tegels kleeft. Bij het afstrijken is het niet de bedoeling de voeg te vullen (dat gebeurt bij het inspuiten) : dat afstrijken dient alleen om een vorm te geven.


Ik heb gelezen over mensen die de kit naden eerst afplakken lanks de kitranden voor ze gaan kitten. Afwerkhoutjes zijn prima hulpmiddelen voor het afstrijken van de kitvoeg. Om de kit te kunnen gebruiken, moet u eerst de nippels van de koker en spuitmond open- en insnijden.


Hiervoor gebruikt u een speciaal kokermes. Het echte voordeel van siliconenkit zit hem echter in zijn elasticiteit, gebruiksgemak en prijs. Ook zal het niet of nauwelijks verkleuren na verloop van tijd en is het goed bestand tegen weer, uv-straling, chemicaliën en hitte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts