vrijdag 31 januari 2020

Zuiver james bank

Zuiver james bank

Flinders, dé Zuiver webshop van NL. Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Vind jouw perfecte bank bij DFS.


Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Kies uit producten vanaf € 2500. True, not everyone is a designer. But with our element sofa James you can be one!


You can make your James as small or huge as you want. Mix and match elements and colours to create your own ultimate sofa. Er is zowel een hoekelement, een recht element, een hocker en een einddeel met armleuning verkrijgbaar. De bank heeft een robuuste uitstraling en is leverbaar in een 2-zits en 3-zits uitvoering.


De ribcord stof waarmee de bank is gestoffeerd maakt de bank een heerlijke comfortabele bank. Leg er een leuke plaid of wat sierkussens op hij is helemaal compleet! Bankstel is namelijke een elementen bank die je naar eigen inzicht kunt samenstellen. Met hoekelementen, zitleemten met en zonder armleuning en een voetenbank maak je James tot jouw perfecte lounge bank. James van Zuiver is een heerlijk comfortabele bank.


James komt in verschillende kleuren waardoor u eindeloos kunt combineren. Heerlijk neerploffen op een zachte bank. Zuiver James 3-Zitsbank Complete collectie Snel leverbaar 9. Dat is wat je wilt na een lange dag werken. De bank is gemaakt van ribstof: zacht én helemaal hip.


Stijl de bank af met een paar leuke kussens of een warme plaid. De James Rib bank van Zuiver is er voor je. Mix en match tot je jouw perfecte bank hebt gevonden!


Alle vrijheid dus in jouw eigen ontwerp. Of juist een hele brede 4-zits bank ? De bank bestaat uit: 1x hoekelement, 2x element met armleuning en 1x los element. Maar met de James sofa van Zuiver kun jij het ook zijn!


Stel hem helemaal zelf samen qua formaat. Ga je voor een 2-zits, een 3-zits of juist voor een hoekbank? Doordat de bank uit losse onderdelen bestaat die je aan elkaar bevestigd met een stevig systeem is hij ideaal te vervoeren, super sterk in zitkussens en bovenal erg stoer door de ribstof.


Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bekijk de nieuwe collectie van Zuiver online bij de Bijenkorf. We use cookies to make our website work properly. In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Zuiver Bank James 3-Zits - B3X DX HCm - Rib Cool Grey.


Zuiver james bank

Wat leuk aan de James is, is dat u deze bank geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Moderne en brede 3-zits lounge elementenbank van lichtgrijze retro ribstof. Bank zuiver james rib bank ‘koel grijs’ elementen: hoekstuk, middenstuk, element met linker-armleuning en element met rechterarml. Hoekbank James is bekleed met de mooie Ridge Rib stof en leverbaar in de kleuren coolgrey, grijs en blauw. Kom langs in de winkel voor meer informatie over de mogelijkheden.


Met een zuiver bank creëert u een warme en sfeervolle uitstraling in de woonkamer. De bankstellen zijn vervaardigd van rib en fluweel en voelen heerlijk zacht aan. Stijlvol vormgegeven exemplaren, uiteraard voorzien van een subliem zitcomfort, leverbaar in diverse kleuren. Kom proef zitten bij Eijerkamp!


Zuiver meubels Design banken , stoelen, kasten, klokken en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts