donderdag 23 januari 2020

Sikkens groningen

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Breng een bezoek aan één van onze stoffenwinkels en doe inspiratie op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. In Groningen zit Jan Sikkes aan het Boterdiep.


Slechts minuten lopen van de Grote Markt, naar het noorden via de Oude Ebbingestraat, over de brug en rechts. Je kunt bij ons in de straat parkeren of gebruik maken van de ruime parkeergarage Boterdiep.

In onze 5mgrote winkel vind je alles wat je zoekt op stoffengebied. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Sikkema Verpakking in Groningen heeft zich door de jaren gespecialiseerd als verpakkingsgroothandel. Groothandel in verpakkingsmateriaal!


Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk dat dankzij de passie voor alleen de beste kwaliteit klanten overtuigt in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Meer over Sikkens in Groningen. Er zijn mensen met de achternaam Sikkens te vinden in Groningen die een vermelding hebben in de Telefoongids.


De afgelopen periode is hier niet heel vaak naar gezocht. In de buurt van Groningen wonen mensen met de achternaam Sikkens. Met bekende namen zoals Sikkens Rubbol en natuurlijk in alle mogelijke Sikkens kleuren.


Om de wanden en het plafond mee te schilderen, net als houten kozijnen die goede bescherming en een mooie kleur vragen. De verf van Sikkens bestel je eenvoudig online of bij ons in de winkel in Akersloot. Plan uw route naar dit adres.

Als u een laagdrempelig kantoor zoekt met korte lijnen zit u bij ons goed. Wij, Ko Karssies en Wim Sikkens , zijn zelf ondernemer en hebben een jarenlange ervaring op het gebied van accountancy en fiscale zaken. We zijn het aanspreekpunt binnen de.


Sikkens is opgericht door Wiert Willem Sikkens , een schilder die lakken ging produceren en verkopen. Later werd een fabriekje aan de Zwarteweg in gebruik genomen. Geert Willem Sikkens , zoon van Wiert Willems, nam het bedrijf over. Olijslager Verf BV is met verkooppunten in Frieslan Groningen en Drenthe één van de grootste verfgroothandels van Nederland.


Een totaalleverancier met een compleet assortiment verf- en non-paint producten voor de professionele en Doe-Het-Zelf schildersmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts