woensdag 15 januari 2020

Zitkussen traagschuim

Zitkussen traagschuim

Comfortabel zitkussen traagschuim. Voorkomt pijn tijdens het zitten. Persoonlijk en deskundig advies. Koop nú op maat of per plaat. De stuituitsparing in dit traagschuim stuitkussen zorgt ervoor dat het gebied rond het zitvlak met het stuitje vrij komt te liggen.


Hierdoor ontstaat er drukvermindering rond het stuitje bij het gebruik van dit traagschuim zitkussen. De eigenschappen van dit ergonomisch zitkussen zorgen voor maximaal comfort en een goede zithouding. Voorgevormd traagschuim zitkussen geeft stabiliteit en comfort. Traagfoam zitkussen - drukverlagend traagschuim zitkussen , ter comfort of lichte bescherming van de huid.


Het Harley Visco Tex Zitkussen bestaat uit twee lagen, een laag hoogwaardige polyurethaan schuim en een laag traagschuim. Dit zorgt voor een stabiele zitpositie, een. Door de malvormende en drukverdelende werking is dit kussen prima te gebruiken voor in een rolstoel en voorkomt zitproblemen en mogelijke doorligplekken (decubitus). Een AD traagschuim zitkussen geeft de juiste ondersteuning bij behandeling of ter voorkoming van decubitus (doorliggen) aan het zitbeen en wordt geadviseerd bij gebruikers die gedurende de dag veel zitten.


Zitkussen traagschuim

Het anti-decubitus zitkussen zorgt voor een goede drukverdeling en comfortabel zitcomfort. Het wigkussen is gemaakt van traagschuim , het voordeel hiervan is dat het zich aanpast op jouw lichaam, waardoor je niet steeds aan het zoeken bent naar de beste steun. Een veelvoorkomend probleem van andere traagschuim zitkussens is dat deze na verloop van tijd hun vorm niet behouden. Bekijk al onze traagschuim hoofdkussens op JYSK. Medische kwaliteit ventilerend traagschuim.


Het traagschuim zitkussen bestaat uit een massief stuk van 8cm medische kwaliteit ventilerend traagschuim met een densiteit van kg. Het traagschuim met koudschuim zitkussen is voorzien met een Tencel hoes, afritsbaar en wasbaar op graden. Heb je een zittend beroep of moet je overdag veel zitten, dan wil je wel comfortabel kunnen zitten. Je wilt een stevige ondergrond hebben, die toch zacht aanvoelt.


Zitkussen traagschuim

Speciaal voor medische doeleinden ontworpen, dragen deze zitkussens bij aan uw heling en comfort tijdens het zitten. Ook voor als uw wervelkolom extra steun nodig heeft, zijn speciale rugkussens de oplossing. Heling Omdat we een gevarieerd aanbod hebben van ergonomische zitkussens , kan iedereen wel een zitkussen vinden. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Antidecubitis zitkussen van traagschuim met memory effect. Als traagschuim warm wordt, vormt het zich naar het lichaam van de gebruiker en geeft het geen tegendruk meer. De Thuiszorgwinkel van jouw regio zal je contacteren om een leveringsdatum af te spreken. Toepassingen waar traagschuim voor wordt gebruikt zijn matrassen, topmatrassen, hoofdkussens en zitkussens.


Naast traagschuim zit er altijd een ander schuimrubber in een traagschuim matras of kussen. De toplaag bestaat uit traagschuim , waar de onderlaag van koudschuim of polyether is gemaakt. Het traagschuim kussen is al jarenlang verkrijgbaar, waardoor er inmiddels verschillende afmetingen en varianten beschikbaar zijn.


Een kussen van traagschuim kent een aantal belangrijke voordelen. Het kussen is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van een bepaald type schuim. We spreken ook wel van visco of astronauten schuim.


Dit betekend dat het rolstoelkussen zich vormt naar het lichaam van de gebruiker en hierdoor een drukverlagend effect heeft. Wanneer aan een zitkussen wordt gerefereer bedoelt men meestal een kussen dat onder het zitvlak wordt gelegd. Traagschuim is namelijk temperatuurgevoelig.


Maar er zijn ook rugkussens die vanuit de rug de zithouding verbeteren. Met het uitgebreide assortiment aan anti-decubitus en positionerings zitkussens van JAY is er altijd een goed rolstoelkussen om optimaal te zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts