vrijdag 24 januari 2020

Sissel kussen

Koop sissel kussen online. Veilig, snel en aan huis geleverd! Bestel online bij FysioSupplies met de beste prijsgarantie! Sissel Hoofdkussens koop je eenvoudig online bij bol. Met dit Sissel kussen ben je verzekerd van een goede nachtrust en zul je de volgende ochtend uitgerust wakker worden.


Sissel is een merk gespecialiseerd in hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. Deze Sissel kussens zorgen voor een optimale ondersteuning van de nek waardoor u een gezonde lighouding beheerst en tot een goede nachtrust komt. Daarnaast produceert Sissel ook wiebelkussens voor een goede zithouding en versterkende spieren.


Het Sissel kussen Classic Plus wordt aanbevolen bij hoofdpijn klachten en nekklachten. Comfortabel en gezond slapen? Dat doe je met het Sissel Soft plus orthopedische hoofdkussen!


Met het Sissel Soft plus Hoofdkussen is iedereen verzekerd van een gezonde nachtrust. Deze rand ligt goed tegen de schouder aan en zorgt ook bij een zijligging. De Sissel Temp-Control orthopedisch kussens zijn geschikt voor zowel zij- als rugslapers. De kussens geven een aangename en comfortabele ondersteuning aan het hoofd en de nek.


Ben je een buikslaper, dan voldoet een traditioneel kussen het beste, zoals het Sissel Palea Speltkussen. Dit kussen heeft een natuurlijke vulling: speltkaf. Het Hoofdkussen Sissel Classic is gemaakt van High Resilience (HR) schuim (polyurethaanschuim), wat een directe respons geeft voor een goede opvulling van de nek en schouderregio.


Sissel kussen

Juist voor mensen die met klachten opstaan, is een orthopedisch kussen aan te bevelen. Sissel orthopedisch hoofdkussen uit visco-elastisch schuim. Een orthopedisch kussen is voor een goede nachtrust van belang. Dit speciaal door Sissel ontwikkelde materiaal zorgt voor een optimale balans tussen een goede steun voor uw hals en een zachte comfortabele lighouding. De Sissel Soft is voorzien van een gepatenteerde schuin oplopende rand.


Verfraaien van uw huis met Kussens. Het kussen ligt daardoor perfect tegen uw schouder aan en. Voordelig Sissel producten bestellen? Persoonlijk advies van apothekers.


Sissel kussen

Ruim assortiment van topmerken. Met behulp van dit kussen gaat iemand automatisch rechter zitten. Bij actief gebruik van de Sissel Sitfit Zitkussen worden de spieren van de rug versterkt zonder het doen van oefeningen. Een juiste houding is belangrijk, zowel tijdens het zitten, bijvoorbeeld op kantoor, in de auto of gewoon thuis, als tijdens het slapen.


Ook voor de praktijkinrichting heeft Sissel verschillende producten ontworpen. Sissel biedt orthopedische hoofdkussens, rugsteunen en zit- en wigkussens. Alle SISSEL -kussens bieden specifieke ondersteuning voor de lagere cervicale wervelkolom.


Sissel kussen

De gehele schouder- en nekzone wordt goed ondersteund. Het unieke kussen schuift tussen de schouder en de wervelkolom en vult de ruimte hiertussen op, waardoor de wervelkolom zachtjes in de anatomisch correcte positie wordt gedwongen. Sissel Sitfit is een ergonomisch zitkussen dat een actieve en ergonomische zithouding bevordert. Wanneer u een actieve zithouding aanneemt, gaat u rechter zitten en versterkt u automatisch de spieren in uw rug en onderlichaam.


Het Sissel Standard wigkussen bevordert een optimale zithouding en versterkt uw spieren in de rug. Het ontlast tevens de wervelkolom. Met dit kussen zit u automatisch rechter en dat komt uw rug ten goede. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwartgrijs en bordeaux. Door de uitneembare vario-inleg is het kussen geschikt voor zowel smalle als brede schouders.


De Sissel Plus is voorzien van een gepatenteerde schuin oplopende rand. Sissel katoenen overtrek in de kleur wit is een sloop voor een sissel kussen. Gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een ui. Het Sissel Sit Special 2-in-Wigkussen is een kussen dat van hoog naar laag afloopt. Deze helling zorgt ervoor dat het bekken licht gekanteld is waardoor het lichaam in een gezonde en natuurlijke positie komt te zitten.


De wervelkolom en de tussenwervelschijven worden hierdoor ontlast. André Middernacht uit Oostakker contacteerde ons zelf om zijn ervaringen met het Sissel Silencium anti-snurkkussen te delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts