vrijdag 31 januari 2020

Traplak transparant

Traplak transparant

Een transparante trappenlak kan erg mooi zijn bij natuurlijk houten trappen. Dit laat de houtstructuur zichtbaar en geeft een mooie glans en diepte. Er zijn dan teveel verkleuringen en een transparante lak geeft dan geen mooi resultaat.


GAMMA traplak transparant zijdeglans 7ml is een kleurloze, kras- en slijtvaste lak voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Het is prima aan te brengen over bestaande of nieuw aangebrachte laklagen. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is.


CetaBever Trappenlak transparant is een watergedragen lak verkrijgbaar in mat, zijdeglans en zijdeglans anti-slip. Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. De Rambo traplak transparant 7ml is een lak die de beste bescherming biedt aan trappen, trapopbouwdelen en betimmeringen. De lak is kras- en slijtvast, vergeelt niet en is reukarm. Daarnaast is de lak makkelijk aan te brengen en droogt het snel.


Traplak transparant

Deze unieke lak is speciaal gemaakt voor de trap en heeft o. Ideaal dus, want zo glijd je niet gemakkelijk uit! Deze lak heeft ten opzichte van andere water gedragen lakken, die ook voor de trap (werden) gebruikt, een aantal voordelen. Deze nummer traplak zorgt voor een buitengewoon resultaat binnenshuis.


Ik vind dit absoluut de beste keus omdat deze traplak niet te duur is, het gewenste resultaat geeft en gemakkelijk bij te werken is wanneer er kleine beschadigingen optreedt. Wil je echt zwaarder van kwaliteit of zoek je meer kleuren? We wilen graag ant-slip traplak eroverheen doen ( transparant ), maar hoorden dat je dan eerst de laag eronder licht moest opschuren. Moet dat opschuren ook echt. Ik ging ook altijd voor mooier, maar ben gisteren weer (ja weer) ongenadig hard van de trap afgevallen.


Zo erg dat ik niet kan gaan zitten of staan en de kinderen met moeite kan verzorgen. Ik ga het opzoeken en het zelf maken van traplak ook. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Traplak is vrij prijzig toch? Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op.


Transparante lak voor binnen, op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Rambo bankirai olie transparant kleurloos liter is een transparante verzorgende en beschermende olie speciaal geschikt voor bankirai hout en tropisch hardhout in de tuin. De transparante olie behoudt het natuurlijke karakter van het hout.


Transparant opdrogende lak voor binnen, op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. Deze traplak biedt niet alleen heel wat bescherming, maar valt ook vlotjes schoon te maken. Het aflakken van houtwerk, parket, (hard) houten vloeren en meubels, al of niet voorzien van een voorgaande laag. Hij is verkrijgbaar in een zijde- of hoogglans uitvoering en vergeelt niet tot nauwelijks. Voeg daar een betaalbaar prijskaartje aan toe en je weet dat de S2u Nova traplak een echte topper binnen de sector is.


Er is een fout opgetreden. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren.


Traplak transparant

Voor elke toepassing waar een transparant of kleurlak uiterlijk is gewenst, heeft Sikkens een geschikte blanke lak. Sikkens Cetol Blanke lakken bestellen Weet u niet goed welke Sikkens Cetol blanke lak het best aan uw eisen voldoet, schroom niet en neem contact met ons op. Deze zijdeglanzende polyurethaan traplak is een extreem slijtvaste verf.


Door zijn formule op waterbasis is de coating geurarm. Alsof dat nog niet snel genoeg gaat, is de traplak ook al binnen twee dagen uitgehard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts