dinsdag 28 januari 2020

Sikkens kleuren rijksmuseum

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. A-merk Verf en snel thuis geleverd.


Sikkens kleuren rijksmuseum

Zie Rijksmuseum Nederland zonder te wachten! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Kleuren uit het Rijksmuseum. Deskundigen van Sikkens stelde een palet van meer dan kleuren samen om het interieur van het museum zo natuurgetrouw mogelijk in zijn oude glorie te herstellen.


Het kleurenpalet werd ontwikkeld in samenwerking met deskundigen van de Stichting Restauratie Atelier Limburg. Sikkens is de officieel leverancier van alle verf en decoratieve producten binnen het Rijksmuseum. Met de gebruikte kleuren is een nieuwe unieke kleurenwaaier ontstaan met kleuren , de Sikkens RIJKS kleuren.


Sikkens kleuren rijksmuseum

Zes inspirerende kleurpaletten met elk een eigen sfeer. Deze Sikkens RIJKS kleuren zijn geselecteerd uit de kleuren die zijn gebruikt bij het restaureren van het Rijksmuseum in Amsterdam. Dit architectonisch meesterwerk was na meer dan 1jaar intensief gebruik toe aan een fundamentele opknapbeurt. Een selectie van grijstinten en Pierre Cuypers kleuren vormen nu samen de collectie Sikkens Rijks kleuren.


Deze unieke verf is verkrijgbaar in Sikkens binnenmuurverven en. Sikkens verf in de kleuren van Sikkens museum kleuren bestel je op kleurenwaaier. Direct leverbaar door Breedveld Verf. Sikkens is officieel leverancier van alle verf en decoratieve producten binnen het Rijksmuseum. Zij zijn officieel leverancier van alle verf en decoratieve producten.


Sikkens kleuren rijksmuseum

Uw eigen Rijksmuseum thuis. Maar ook het bedenken van een oplossing om de oorspronkelijke decoraties over te schilderen en toch te behouden voor de toekomst. Twee uiteenlopende uitdagingen waar Sikkens mee geconfronteerd werd bij de restauratie en renovatie van het Rijksmuseum in Amsterdam.


In totaal zijn kleuren gebruikt. Deze speciale Sikkens RIJKS kleuren zijn alleen verkrijgbaar bij verf winkels met een speciale mengmachine, bijvoorbeeld bij Vivere. Wij kunnen deze kleuren voor u af mengen in hout lak voor binnen en buiten en muurverf in diverse schrobklasse. Neem inspiratie op bij het rijksmuseum , haal u kwaliteit verf bij Vivere. De Sikkens kleur Rijks Zwart Grijs.


Wij zijn officieel leverancier van alle verf en decoratieve producten binnen het Rijksmuseum. Maar, hoe pas je dat nou toe in je eigen interieur? Dat zijn toch kleuren die erg aanwezig zijn?


De kleurenwaaier met de Sikkens Rijkskleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts