woensdag 15 januari 2020

Sissel hoofdkussen

Sissel hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Koop sissel hoofdkussen online. Veilig, snel en aan huis geleverd!


Sissel is een merk gespecialiseerd in hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. Deze Sissel kussens zorgen voor een optimale ondersteuning van de nek waardoor u een gezonde lighouding beheerst en tot een goede nachtrust komt. Daarnaast produceert Sissel ook wiebelkussens voor een goede zithouding en versterkende spieren.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Sissel hoofdkussen Classic Plus is een in hoogte verstelbaar orthopedisch kussen voor optimale ondersteuning van je nek. Comfortabel en gezond slapen? Dat doe je met het Sissel plus hoofdkussen ! Omdat het Sissel plus hoofdkussen in hoogte instelbaar is, dankzij de uitneembare vario-inleg, kunt u het kussen zowel met smalle als met brede schouders gebruiken.


Sissel hoofdkussen

Daarnaast is het Sissel Plus hoofdkussen voorzien van een gepatenteerde schuin oplopende rand. Dit klassieke anatomische hoofdkussen , Sissel Classic slaapkussen mag met recht een klassieker genoemd worden. Het Sissel Classic hoofdkussen bewijst zich iedere dag weer bij miljoenen gebruikers wereldwijd. Hierdoor worden de wervels en tussenwervelschijven ontlast. Het kussen biedt namelijk een goede ondersteuning van de nek, door de schuin oplopende rand.


Zowel voor de rug-, zij- en buikslapers. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Deze rand ondersteunt het hoof de nek en de lagere nekwervels. Ontdek ons ruime assortiment!


Het Sissel Plus hoofdkussen is in hoogte verstelbaar, dankzij de uitneembare vario-inleg. Zo kun je het kussen gebruiken met zowel smalle als met brede schouders. Verder is het Sissel plus hoofdkussen uitgerust met ventilatiekanalen voor een betere warmte-afvoer. De Deluxe kussen bevat de Vario Pad welke gemakkelijk de hoogte van het kussen kan aanpassen. De Plus kussen bevat de Vario Pad welke gemakkelijk de hoogte van het kussen kan aanpassen.


De Sissel Deluxe heeft de originele Sissel kussenvorm. Ook van de bestelling tot aan de levering ging alles perfect. Loes die met minder pijn wakker word na een tevreden nachtrust. In combinatie met de comfortabele eigenschappen van visco-elastisch materiaal (traagschuim) geeft het u een goede ondersteuning van de nek en wervelkolom. Dankzij het Sissel classic hoofdkussen bent u verzekerd van een gezonde nachtrust en daarom wordt het Sissel classic hoofdkussen ook aanbevolen bij (spannings-) hoofdpijn en nekklachten.


Sissel hoofdkussen

Het ergonomisch hoofdkussen is voorzien van een unieke schuin oplopende rand. Zo bent u met het ergonomisch kussen van Sissel verzekerd van een gezonde en goede. Alle orthopedische kussens van Sissel hebben een zeer uitgesproken neksteun. In zijlig kan dit erg goed zijn, maar in ruglig voelt de neksteun vaak erg drukkend aan in de nek. Alle (orthopedische) kussens van Sissel hebben een hoge en prominente neksteun.


Sissel kussenhoes Deze katoenen kussenhoes van Sissel is geschikt voor de hoofdkussens Sissel Soft (large en medium), Soft Plus, Classic (large en medium) en Plus. Verkrijgbaar in de kleur wit. Snel, veilig en discreet aankopen! Dit hoofdkussen biedt het beste van werelden: het Sissel Soft hoofdkussen biedt een goede ondersteuning van de nek door de originele Sissel vorm, gecombineerd met de comfortabele eigenschappen van visco-elastisch materiaal (traagschuim).


Het Sissel Soft Plus orthopedisch hoofdkussen is opgebouwd uit visco-elastisch schuim.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts