zondag 26 januari 2020

Sissel zitkussen

Koop sissel securemax online. Veilig, snel en aan huis geleverd! De Goedkoopste in Nederland! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Met behulp van dit kussen gaat iemand automatisch rechter zitten.

Sissel Sitfit Plus Seat Cushion. De ronde zijde naar voren zorgt voor een actieve houding tijdens het zitten. Het bevordert een actieve en ergonomische zitpositie en ontlast de rugwervels. Het latexvrije wiebelkussen heeft een ronde en een vlakke zijde. Bij het actief zitten worden de tussenwervelschijven van de wervelkolom afwisselend voor-, zij- en achterwaarts belast.


Met de ronde zijde naar voren neemt u een actieve houding aan en worden de spieren in uw rug zonder verdere inspanning versterkt. Het zitkussen optimaliseert dus uw zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam.

Hierdoor gaat u automatisch rechter zitten. Dit zitkussen wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten en ergotherapeuten ter preventie van rugpijn en rugklachten. Het kussen is uitermate geschikt voor mensen die op kantoor of thuis een betere zithouding willen aannemen.


Gratis levering vanaf €39. Search Hundreds of Travel Sites at Once. Find the Best Deal with KAYAK. Hiermee kunt u oefeningen doen die de stabiliteit in de enkel, knie, heup en onderrug verbeteren en de bloedsomloop in de benen stimuleert. De Sitfit versterkt de spieren in rug, onderlichaam, benen en voeten.


In de verpakking is ook een poster met oefeningen bijgesloten. Een juiste houding is belangrijk, zowel tijdens het zitten, bijvoorbeeld op kantoor, in de auto of gewoon thuis, als tijdens het slapen. Nu in de aanbieding van €voor € 3gratis verzending en retour (binnen dagen) bij vidaxl producten. De drukverdeling van dit latexvrije balans kussen is naar wens te regelen.


Ook geschikt voor evenwichtsoefeningen. De Thuiszorgwinkel van jouw regio zal je contacteren om een leveringsdatum af te spreken. Cheap Flights and Airline Tickets.

Book the Best Flight for Your Next Destination! Het ontlast tevens de wervelkolom. Met dit kussen zit u automatisch rechter en dat komt uw rug ten goede. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwartgrijs en bordeaux.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Combineer uw zitkussen met een lendenkussen en profiteer van een perfecte ondersteuning en altijd de juiste zithouding. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Door een gezonde en actieve houding aan te nemen, ontlast u uw ruggengraat en nemen rugklachten af. Zitkussen met functies: actief en passief zitten.


Bevordert een actieve en ergonomische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen. Optimaliseert de zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam.


U gaat automatisch rechter zitten. Door het zitkussen op je stoel te leggen worden de juiste spieren geactiveerd waardoor de houding tijdens het zitten zal verbeteren. Een wiebelkussen is een speciaal zitkussen waar u haast niet stil op kunt zitten, tenzij u de juiste lichaamshouding aanneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts