dinsdag 28 januari 2020

Unieke hanglampen

Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Bedien ze met je Telefoon of Stem. Alle Accessoires, al vanaf € 1. Vergelijk aanbiedingen en profiteer.


Heeft u een kleurrijke of unieke touch in uw interieur nodig? Wij hebben een aantal unieke hanglampen zoals de vintage hanglamp geselecteerd voor u met ongepaste vormen, gemaakt van zeldzame materialen zoals bamboe of katoen, om u een unieke verlichting te bieden met een origineel design dat de esthetische waarde van uw.

Krijgt een grote hanglamp uw voorkeur, of kiest u voor een subtieler model? Het is sterk afhankelijk van de plek in uw woning waar u de hanglamp wenst te gaan gebruiken, welk formaat hanglamp hier het beste bij aansluit. Voor iedere kamer in huis vind je geschikte hanglampen. Van hanglampen voor boven de eetkamertafel tot aan sfeervolle hanglampen voor in de slaapkamer. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, formaten, kleuren en natuurlijke prijzen.


Je kunt hierdoor kiezen uit een ruim en betaalbaar assortiment hanglampen. Naast onze uitgebreide collectie landelijke hanglampen vind je in onze webshop ook bijpassende rotan vloerlampen. De meeste lampen worden geleverd uit voorraad en kunnen de volgende dag al bij je thuis bezorgd worden.


Je eigen landelijke hanglamp samenstellen.

Ben je op zoek naar een echt unieke landelijke hanglamp ? Onze bamboe hanglampen worden 1 met de hand gemaakt van natuurlijke materialen in Bali. De stroken bamboe worden met behulp van een ijzeren frame tot een model gevlochten en voorzien van een lampenfitting. Maar ook van een traditionele bamboemand kunt u een bamboe lampenkap.


Unieke hanglampen voor het hele huis met voor iedere ruimte de geschikte uitstraling. Dan bent u bij Lampenzo aan het juiste adres! Het Lampenzo assortiment bestaat uit hanglampen van schitterende en voordelige merken als Brilliant, Eglo, ETH, Freelight en Philips. Verstelbare hanglampen die na montage verstelbaar zijn, zijn voorzien van een flexarm.


De gemiddelde ophanghoogte van de verstelbare hanglamp boven de eettafel is ongeveer centimeter boven het blad. Wil jij hem liever hoger of lager hangen? Dan kan dat natuurlijk ook!


Of u nu zoekt naar industriële hanglampen of een klassieke kroonluchter, u vindt het in onze unieke en uitgebreide collectie. De voornaamste functie van een hanglamp is natuurlijk het verlichten van bijvoorbeeld de eethoek of de hal, maar daarnaast zijn hanglampen ook echte sfeermakers in uw woning. Het creëren van een eigen collectie hanglampen en wandlampen heeft geresulteerd in een schat aan kennis en ervaring op verlichtingsgebied. Bij montage schuif je het ophangkoord in het plafondkapje tot de gewenste hoogte.


Zo werk je de koordjes netjes weg. Zoek je naar een hanglamp die je op elk gewenst moment kan verstellen? Ontdek ons ruime assortiment!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.


Wanneer u voor een hanglamp met armatuur (een draagconstructie om de lichtbron heen) kiest, kunt u zelf de lichtbron kiezen. Dit kan een energiezuinige LED lamp zijn of een gloeilamp met sfeerlicht. Wanneer u een gezellige sfeer wilt creëren raden wij een frame aan met meerdere lampen, zoals de koperen hanglamp van Aljaccio.


Verkrijgbaar in naturel kleur en zwart. De hanglampen zijn industrieel afgewerkt en zijn toch voordelig. De industriële hanglampen zijn er in beton kleur, burned steel, roest of gewoon zwart.


De Industriële hanglampen van Lampenzo zijn ware best sellers en doen het goed in elke moderne omgeving. Hij is zeer geschikt voor boven een eettafel, de hoogte kunt u naar wens bepalen. Bent u op zoek naar een unieke hanglamp , wandlamp of plafondlamp? Kies dan voor een van de bijzondere Lamperie lampen, geïnspireerd door de prachtige stad Rotterdam!


Lampen van grote winkelketens zijn al snel te vinden op elke straathoek. Wanneer u uw speciale industriële hanglamp bij ons koopt, haalt u gegarandeerd nagenoeg unieke items in huis. Wij staan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Naast het feit dat u originele hanglampen wilt moet uw industriële hanglamp natuurlijk van goede kwaliteit zijn.


Dit maakt niet alleen het vervangen van de lamp heel eenvoudig, maar het creëert ook een helder licht met een mooi lichtspel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts